Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bauhaus bygger nyt i GladsaxeDet nye Bauhaus får en yderst central placering mellem Ring 3, Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen. Fra 2025 kan kunderne også tage den nye letbane, der får stop lige uden for byggevarehuset.

Bauhaus bygger nyt i Gladsaxe

Det nye byggevarehus, der kommer til at ligge i et trafikalt smørhul, vil bringe 150 nye arbejdspladser til kommunen

Del artiklen på

Bygningerne er revet ned, og jordarbejdet er i fuld gang på Turbinevei i Søborg Erhvervspark, hvor Bauhaus er i gang med at bygge et 12.500 m2 stort byggevarehus med plads til 120.000 varenumre. Det bliver den schweiziske kædes 18. byggevarehus i Danmark.

Den centrale placering for det nye byggevarehus er nøje valgt ud, så det er nemt at komme til. Placeringen vil eksempelvis gøre det lettere for kunder fra den nordlige del af Storkøbenhavn at komme til en Bauhaus.

- Endelig er vi på vej. Gennem en del år har vi forsøgt at få en placering i Gladsaxe, og vi har afsøgt mange mulige placeringer siden 2010. Vi ville gerne have haft mere plads, men det er lykkedes os at få plads til 12.500 m2 og havecenter og drive-in. Og placeringen er perfekt. Tilkørselsforholdene er rigtig gode, både fra Ring 3, Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen - og med letbanen lige udenfor døren fra 2025, siger adm. direktør Mads Jørgensen.

Bauhaus er desuden gået sammen med Gladsaxe Kommune om at etablere et nyt lyskryds i erhvervsområdet Mørkhøj for at forbedre trafikforholdene og sikre gode og sikre tilkørselsforhold.

Artiklen fortsætter under billedet...
Gladsaxes borgmester Trine Græse og Bauhaus’ adm. direktør Mads Jørgensen gør jernrøret klar med bl.a. en nutidig pengeseddel.

Skal bruge 150 medarbejdere
Omkring 20 forskellige byggefirmaer er involveret i byggeriet, både lokale og fra det øvrige Danmark. Klima- og bæredygtighed er tænkt ind fra starten - et grønt tag indgår i vandforsinkelse i forbindelse med kraftig regn, og solceller leverer grøn el. Der vil desuden blive plantet træer på parkeringspladsen, så biofaktoren for ejendommen overholdes.

Traditionen tro blev starten på byggeriet af et af kædens nye byggevarehuse markeret med en fest for 90 samarbejdspartnere, leverandører og Bauhaus-medarbejdere samt grundstensnedlæggelse d. 10. april, hvor borgmester i Gladsaxe Kommune, Trine Græse, sammen med Mads Jørgensen støbte et jernrør indeholdende dagens lokale avis, bygningstegningerne og en pengeseddel ned i fundamentet.

Der er endnu ikke sat endelig dato på åbningen, men det bliver i løbet af efteråret, oplyser Bauhaus, der får brug for ca. 150 medarbejdere i det nye byggevarehus.

-los
Læs mere om Byggeri

12/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder