left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

BIG opfører spektakulære tårne i Esbjerg Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og udsigt til enten Vesterhavet eller Esbjerg by.

BIG opfører spektakulære tårne i Esbjerg

4. juni tages første spadestik til tre boligtårne med 418 boliger på Tovværksgrunden i Esbjerg. Samtidig ændrer projektet, der er designet af tegnestuen BIG, navn til A Place To

Del artiklen på

De første af i alt 418 lejligheder tages i brug i december 2020. De har alle udsigt til vestkysten eller Esbjerg by - og altaner, der både skærmer for vinden og åbner sig til et privat uderum.

David Zahle, Partner i BIG - Bjarke Ingels Group og næstformand i bestyrelsen for Windrose - A Place To, udtaler:

- En bygning skal formes af det, den skal bruges til og tilbyde en merværdi både til beboerne og byen omkring den. Da vi projekterede de tre tårne til Tovværksgrunden i Esbjerg, tog vi udgangspunkt i det lokale - menneskene, naturen, havet, vinden og byens dna af fiskeri, borerigger og havvindmøller.

Flere ejendomme på vej
A Place To er også på vej med ejendomme andre steder i Danmark, bl.a. i Århus og København, og der planlægges desuden ejendomme i Norge, Tyskland og Schweiz.

Konsortiet bag A Place To er Windrose, der er et partnerskab mellem bl.a. tegnestuen BIG - Bjarke Ingels Group og Heimstaden, der er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber.

A Place To er det ny internationale brandnavn, som konsortiet fremover vil give alle ejendomme uanset hvor de opføres.

-los


Læs mere om Byggeri

16/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder