Aktuelle nyheder - Byggeri

Bindeled mellem universitet og supersygehus

Bindeled mellem universitet og supersygehus

EKJ, Dall & Lindhardtsen og KHR Architecture skal forbinde de to institutioner mellem teori og praksis, forskning og behandling

Del artiklen på

Arkitektur

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), der opføres på Syddansk Universitet (SDU) bliver fysisk bindeled mellem det eksisterende universitet og det nye supersygehus, Nyt OUH. Det kommer til at udgøre en del af den nye såkaldte Vidensakse, som forbinder de to institutioner mellem teori og praksis, forskning og behandling. Byggeriet på 50.740 m2 er placeret umiddelbart syd for SDU i naturskønne omgivelser helt tæt på fredskoven, og første spadestik blev taget d. 13. november 2019. Ibrugtagning forventes medio 2023.

Et konsortium bestående af EKJ, Dall & Lindhardtsen og KHR Architecture samt V2C og GEO underrådgivere har netop vundet opgaven på SDU-SUND med følgende entrepriser: Råhus, gulve og byggeplads, lukning og facade, tagdækning og komplettering, tømrer, smed, maler, gulve, fast inventar, slutrengøring. Opgaven tæller byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og fagtilsyn på SDU-SUND.

Opgaven har et samlet rådgiverhonorar på 20 mio. kr., og anlægssummen på det samlede byggeri er på ca. en milliard kroner.

- Vi er stolte over at skulle hjælpe Vejdirektoratet med dette spændende projekt, som skal gennemføres over de næste tre år. Vi glæder os til at tage fat på arbejdet sammen med et dedikeret team, siger adm. direktør Henrik Juul Sørensen i EKJ på vegne af konsortiet.

-kj

Læs mere om Byggeri

26/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.