Aktuelle nyheder - Byggeri

BNS skal stå for friplejehjem i SorøBNS har i de seneste år stået for 45 institutionsbyggerier af blandt andet daginstitutioner, skoler og plejeboliger.

BNS skal stå for friplejehjem i Sorø

NREP har valgt BNS til at opføre friplejehjemmet Magdalene Mariehjemmet i Sorø. Projektet har været udbudt i faseopdelt totalentreprise, hvor rådgiver og totalentreprenør gennem dialog og samarbejde med bygherre har udviklet projektet

Del artiklen på

BNS har underskrevet en totalentreprisekontrakt på opførelsen af Magdalene Mariehjemmet i Sorø. Med kontrakten fortsættes det gode samarbejde mellem BNS og bygherren NREP, hvor selve udførelsen nu effektueres på baggrund af et tæt samarbejde i en indledende fase med projektering. 

Aftalen drejer sig om friplejehjemmet Magdalene Mariehjemmet, som skal opføres i Sorø Kommune og vil danne ramme om 64 friplejeboliger med tilhørende servicearealer. BNS har deltaget i projekteringen og prisafdækningen af Magdalene Mariehjemmet, og totalentreprisekontrakten kommer derfor som en naturlig forlængelse af den indledende samarbejdsfase.

- Vi kan se, at ved at involvere BNS allerede tidligt i processen får vi projektoptimeret, afdækket usikkerheder i projektet i fælles proces med vores rådgivere og skabt fælles værdi. Plejehjemmet i Sorø er et skridt på rejsen med NREPs ambitiøse mål for bæredygtighed. Vi ser frem til en god og værdiskabende byggeproces samt til at kunne levere rammerne for et velfungerende plejehjem til Mariehjemmene allerede i midten af 2023, siger Rikke Ulslev Degn, som er ansvarlig for Development & Construction i NREPs Care segment i Danmark.

Projektet har været udbudt i faseopdelt totalentreprise, hvor rådgiver og totalentreprenør gennem dialog og samarbejde med bygherre har udviklet projektet. Således har BNS tidligt i forløbet kunne bidrage med deres kompetencer og faglighed inden for bl.a. byggeri af plejeboliger og bæredygtighed. BNS har god erfaring med tidlig inddragelse, så eksempelvis bæredygtige og bygbare løsninger kan tænkes ind helt fra start til gavn for kvaliteten af det samlede projekt.

Et sundt indeklima til beboere og personale
BNS ser frem til at opføre Magdalene Mariehjemmet, der har ambitiøse mål for bæredygtighed, og dermed passer perfekt ind i BNS' grønne fokus og udvikling. Friplejehjemmet i Sorø skal certificeres med DGNB Guld for at skabe et kvalitetsbyggeri med et godt og sundt indeklima for de kommende beboere.

- Det har været en stor fornøjelse at indgå i det tætte og åbne samarbejde med NREP. Forløbet har på mange måder vist fordelene ved tidlig inddragelse, og fordi vi har deltaget i den indledende fase med projektering, sikring af bygbarhed og bæredygtighed, så er vi særligt godt rustet til også at opføre den bedst mulige bygning for både bygherre og de fremtidige brugere. At Magdalene Mariehjemmet samtidig skal certificeres med DGNB Guld er noget, jeg sætter særlig pris på, siger Martin Palmquist, adm. direktør i BNS.

Da friplejehjemmet Magdalene Mariehjemmet skal huse 64 plejeboliger og være arbejdsplads for plejepersonalet, er et sundt indeklima essentielt. I plejehjemmet er der også lagt vægt på naturligt lysindfald til alle boliger, gangforløb, fællesområder, samt stort udsyn både udadtil og inde i byggeriet med både indre gårdhaver og ydre sansehaver. Der er endvidere lagt stor vægt på fællesskabet og aktivitetsmuligheder for at understøtte et indholdsrigt liv for beboerne.

-dc

Læs mere om Byggeri

13/1 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.