Aktuelle nyheder - Byggeri

Bruger rekordår som springbræt mod nye højderAlle ansatte i Sky-Work er uddannede og repræsenterer specialer som murer, tømrer, snedker, maler, elektriker, vinduespudser og VVS-installatører. De er desuden alle uddannet i erhvervsklatring.

Bruger rekordår som springbræt mod nye højder

Sky-Work, der tilbyder erhvervsklatring, forventer at vækste yderligere i 2020 gennem et nyt produkt til danske virksomheder og internationalt i Dubai

Del artiklen på

2019 var på alle måder et rekordår hos vækstvirksomheden Sky-Work. Ordreindgangen voksede, nye medarbejdere blev ansat, kundeporteføljen blev bredere, og det netop offentliggjorte årsregnskab vidner om vækst på mere end 200 % i bruttofortjenesten sammenlignet med 2018.

Ambitionerne stopper dog langt fra her, lyder det fra Jeppe Graversen, adm. direktør og medejer af Sky-Work.

- Da jeg grundlagde Sky-Work i 2016, havde jeg ikke en langsigtet plan med mål og ambitioner. Min simple tanke var, at der måtte være plads til en virksomhed, som kombinerer rådgivning med klatring og specialiseret håndværk. Det gør det nemt at udbedre skader, vedligeholde og rengøre i højden uden at sætte store stilladser op eller bruge resurser på kran og lift. Fire år senere har ideen vist sig at være rigtig. Vores vækstkurve har været opadgående fra dag et, og kunderne vender tilbage, fordi deres opgaver bliver løst godt, mere effektivt, økonomisk og klimavenligt, siger Jeppe Graversen.

I 2018 havde Sky-Work en bruttofortjeneste på 2,9 mio. kr. I 2019 steg bruttofortjenesten til 9,7 mio. kr.

Klar til internationalt fremstød
Sky-Work hentede vækst fra nye forretningsområder i 2019. Oprindeligt henvendte erhvervsklatrene sig primært til bygge- og ejendomssektoren, men andre brancher er kommet til.

Sky-Work hjælper blandt andet rengøringskoncerner med vinduespolering på svært tilgængelige steder. Der er kommet rengøringsopgaver på store forbrændingsanlæg. Og industrivirksomheder – blandt andet Arla – sender håndværkere ned i reb til driftsopgaver på store produktionsanlæg.

- Når man har skabertrang i blodet, giver det et kæmpe kick, hver gang den oprindelige ide får fodfæste på nye områder. I foråret 2020 har vi taget et stort skridt og åbnet selskab i Dubai. Det gør vi, fordi Sky-Work er klar til international vækst, og fordi vi også vil være de bedste til at vedligeholde højhuse. Det er en bygningstype, som der kommer flere af i takt med fortætning i storbyerne, og den er helt oplagt til opgaver i reb, siger Jeppe Graversen.

Artiklen fortsætter under billedet...
Rope access/erhvervsklatring er ideelt på svært tilgængelige og højtplacerede steder, men vinder også frem til bl.a. almindeligt og ukompliceret bygningsvedligehold.

Udvidelse med nye muligheder
Ejerkredsen i Sky-Work har også geninvesteret en del af fremgangen i et nyt forretningsben, som er målrettet hovedparten af de nuværende kunder. Produktet er en specialudviklet gummiskinne som med små elektriske impulser holder uønskede fugle væk fra bygninger – uden at skade dyrene. På den måde undgår man dyrenes efterladenskaber, og at de bygger reder på taget.

- Evnen til at koble udfordringer med muligheder og udvikle løsninger er en del af Sky-Works dna. Vi er ikke bange for at udfordre det eksisterende, så længe vi gør det på baggrund af viden og erfaring. Vi har kravlet rigtig meget rundt på tage i Aarhus og København og set fuglesikring, som ikke virker. Alle foreløbige test af Invinci Guard viser gode resultater, så det er en forretningsmulighed, som vi forventer os meget af i 2020, siger Jeppe Graversen.

Fakta om Sky-Work
- Sky-Work blev stiftet i 2016 og beskæftiger aktuelt mellem 20 og 30 ansatte afhængigt af sæson.
- Virksomheden har afdelinger i Herlev og Herning, men kunder over hele landet.
- Sky-Work hjælper med alt fra reparationsopgaver i en lokal boligforening til specialopgaver for både industri og byggebranche. Blandt andet arkitekter, ingeniører og bygherrer søger rådgivning om vedligehold, og bruger Sky-Work som sparringspartner lige fra projektering til anlæg, og når bygningen er i drift.
- Alle ansatte i Sky-Work er uddannede og repræsenterer specialer som murer, tømrer, snedker, maler, elektriker, vinduespudser og VVS-installatører.
- Desuden er alle uddannet i erhvervsklatring og IRATA-certificeret. IRATA er betegnelsen for den internationale klatreorganisation, som opretholder og sikrer standarden for rope access-virksomheder globalt. Rope access kaldes herhjemme også erhvervsklatring.

-los

Læs mere om Byggeri

25/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.