left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bygger naturen sammen med ny skole i VardeDen nyplantede Frelloskoven vil rummer forskellige læringszoner for alle klassetrin. F.eks. inviterer en amfiscene undervisningen ud i det fri. Eleverne kan også så, dyrke og høste grøntsager her.

Bygger naturen sammen med ny skole i Varde

900 skolebørn møder i august 2021 ind på den splinternye Frelloskolen i Varde. Trods placeringen i byen er naturen tænkt ind i undervisningen

Del artiklen på

En skolehave, en nyplantet skov, masser af lys og faglaboratorier, der på kreativ vis understøtter undervisningen. Det er nogle af de centrale elementer i byggeriet af Varde Kommunes Frelloskolen, der kommer til at ligge på Ortenvej lige ved Vardes store sportscenter.

Frelloskolen bliver 9576 m2 og har et grundareal på ca. 45.000 m 2. Den åbner ved skolestart i 2021. Bag byggeriet står totalentreprenør C.C. Contractor, der bl.a. er kendt for at have den største del af entreprisen på byggeriet af Royal Arena i København. Virksomheden står også bag bl.a. Blue Water Dokken i Esbjerg samt en række moderne uddannelsessteder, herunder Jack and Jones' kursuscenter.

- Frelloskolen bliver ikke bare en splinterny skole, men et moderne læringsunivers for 900 elever. Når de møder ind til skolestart i 2021, bliver der virkelig mulighed for at gå kreativt til værks i undervisningen. Jeg er sikker på, at eleverne får en motiverende og inspirerende skolegang, siger Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune.

Bygget til at inspirere
Når skoleeleverne for første gang slår dørene op til Frelloskolen i august 2021, ringer det samtidig ind til timer i en skole, der er bygget til at inspirere og motivere dem til faglig og personlig udvikling gennem hele deres skoletid.

I skolehaven kan eleverne omsætte det at så, dyrke, høste, tilberede og spise grøntsager til et eksperimenterende læringsrum for skolens fag. En nyplantet skov rummer forskellige læringszoner for alle klassetrin. F.eks. indbyder en amfiscene til undervisning i det fri.

- Den natur, der omgiver os her i Varde Kommune, er enestående. Den tiltrækker hvert år hundredtusinder af turister og former os, der bor her. Derfor er jeg specielt glad for, at mulighederne for at integrere naturen i børnenes læring bliver så gode, som de gør, siger Erik Buhl.

Skolen bygges som en afledet effekt af fusionen mellem Brorsonskolen og Sct. Jacobi Skole, der begge ligger i Varde. De nye bygninger bliver daglig ramme for ca. 900 skoleelever fordelt på fire klassespor fra 0. til 9. klasse samt 80-90 medarbejdere. Budgettet lyder på 163 mio. kr.

-los

 

 

Læs mere om Byggeri

13/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder