Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Opkøbet og renoveringen af den forretning der nu hedder Bygma Frederiksværk, matcher med kædens fokus på det professionelle segment.

Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde

Med offentliggørelsen af 2017-regnskabet præsenterer Bygma Gruppen sit hidtil bedste resultat målt på både omsætning og indtjening

Del artiklen på

Årsregnskabet viser en omsætning på 7,5 mia. DKK. I forhold til 2016 er det en fremgang på 542,8 mio. DKK. Den organiske vækst, uden tilkøbte virksomheder, udgør 7,8 %.

Resultatet før skat beløber sig til 377,1 mio. DKK. Det svarer til en stigning på 19,4 % eller 61,2 mio. DKK i forhold til året før. Egenkapitalen udgør 2,7 mia. DKK og soliditetsgraden udgør 66,2 %.

- Vi er meget tilfredse med årets regnskab, som er det bedste i Bygma Gruppens historie. Vores fokuserede strategi Ikke for Amatører, der henvender sig til det professionelle og semi-professionelle segment, er for alvor slået igennem hos kunderne, siger adm. direktør Peter H. Christiansen.

Han fortsætter:

- Vi har sat handling bag ordene og har introduceret vores koncept i Island, hvor vi har åbnet en stor ny proff-butik i Reykjavik. Vi har strammet konceptet op og, som en konsekvens af dette, lukket to mindre byggemarkeder i Danmark. Til gengæld har vi etableret helt nye forretninger i Aalborg og Frederiksværk, ligeledes med fokus på det professionelle segment.

Mere synlighed
Bygma Gruppen har ca. 100 forretningsenheder i hele Norden, og ca. 25 % af omsætningen ligger i dag uden for Danmark.

- Vi har en betydelig markedsandel i de lande, hvor vi opererer, siger Peter H. Christiansen, der ønsker at opnå endnu større markedsandele, primært i de nordiske lande.

- Væksten skal som hidtil komme fra både tilkøb og organisk vækst, fastslår han.

Artiklen fortsætter under billedet...
Alle selskaber i koncernen har bidraget til det flotte resultat. Her den nye forretning i Aalborg C.

De kommende år forventes en mindre stigning i aktivitetsniveauet inden for byggebranchen på de geografiske markeder, hvor Bygma Gruppen driver forretning.

- I Danmark har vi i det forløbne år opnået mere synlighed i markedet; bl.a. via Ikke for Amatører-konceptet, en øget presseindsats og sponsoratet af det danske herrehåndboldlandshold. Det understøtter vores strategi for de kommende år om at synliggøre koncernen som en attraktiv arbejdsplads, så vi kan fastholde dygtige medarbejdere og tiltrække nye. Gode resultater hænger sammen med kvalificerede og engagerede medarbejdere.

-los

Læs mere om Byggeri

12/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder