Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dansk limproducent har succes i PolenPKI Supply har formået at etablere sig i Polen, selvom kulturen er helt anderledes end den danske.

Dansk limproducent har succes i Polen

PKI Supply sælger masser af industrilim i Polen, fordi limproducenten udvikler kundetilpassede løsninger og synergier i de processer, som også bruges i Danmark

Del artiklen på

Den Fredericia-baserede limproducent PKI Supply har stor succes med at eksportere industrilim til Polen, som er et af de lande med den største træ- og møbelindustri i verden. Selvom kulturen er fuldstændig anderledes end den danske, så er produkterne, processerne og set-up'et i fabrikkerne det samme. Og det har PKI Supply formået at udnytte.

- Der er stor konkurrence på markedet i Polen, men det har ikke ændret vores arbejdsmetode. Vi arbejder på den samme måde, som vi har gjort i Danmark i mange år. Vi er fleksible og laver kundetilpassede løsninger, så derfor kan vi tilbyde nogle systemer og processer, som kunderne ikke får andre steder. I sidste ende er PKI Supply ofte med til at sikre, at vores kunde er konkurrencedygtig på markedet, fordi de kan producere hurtigere og mere effektivt. Og jo mere innovativ PKI er, jo mere gavner det vores kunder, siger direktør Karl Brynningsen.

En lang proces
PKI Supply oprettede et datterselskab i Polen i 2011, hvor man startede anderledes op end man typisk gør på et nyt marked. PKI Supply i Polen ansatte en dansker, som er bosiddende i Polen, og han gik i gang med at kontakte de allerstørste virksomheder og kunder, han kunne finde i Polen. Det har været en lang proces at øge kendskabet til PKI Supply.

- I dag slås vi med nogle af de rigtig store konkurrenter om de samme kunder. Og man skal huske på, at træ- og møbelindustrien i Polen er kæmpe stor, så vi snakker altså om nogle enorme mængder af lim. Jeg er rigtig stolt af, at det er lykkedes for PKI Supply at etablere sig i Polen. Det skyldes især vores dygtige tekniske afdeling, som udvikler nye og spændende produkter og løsninger til kunderne, men også vores logistikafdeling, som tager sig af alt det praktiske og vores salgsafdeling, der skal præsentere det for vores kunder, siger Karl Brynningsen.

Vil ekspandere mere
De positive salgstal i Polen gør da også, at PKI Supply fremover vil satse mere på det polske marked for industrilim.

- Det er ingen tvivl om, at planen er at ekspandere mere. Derfor forventer jeg også, at vi skal udvide vores datterselskab med flere medarbejdere allerede i 2018. Det er dog hele tiden vigtigt, at produktionen, den tekniske afdeling og logistikafdelingen kan følge med. For vi går ikke på kompromis med vores produkter, kundetilpassede løsninger og leveringssikkerheden, siger Karl Brynningsen.

-los


Læs mere om Byggeri

16/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder