left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Danskere tegner markant kontorbygning i Norge

Danskere tegner markant kontorbygning i Norge

I den centrale del af bydelen Bryn i Oslo står Aart architects bag 12.500 m2 kontorer, showrooms og fællesfaciliteter i tæt samspil med den omgivende by

Del artiklen på

Aart architects har tegnet projektet for ejendomsselskaberne IK Gruppen og Argentum, og Anders Strange, der er stiftende partner i Aart architects og daglig leder af virksomhedens kontor i Oslo, fortæller, at tegnestuen med den nye kontorbygning ønsker at bidrage til udviklingen af Bryn som en levende og attraktiv bydel:

- Sammen med IK Gruppen og Argentum har vi derfor lagt vægt på at skabe en bygning med en mangfoldighed af funktioner indadtil og et tæt samspil med byen udadtil, siger han.

Kontorbygningen opføres på IK Gruppens ubebyggede grund i Bryn og forventes at stå færdig i slutningen af 2020. Bygningen bliver på 12.500 m2 fordelt på fem etager og bliver bygget sammen med Argentums eksisterende bygning på nabogrunden, så der skabes et samlende kontorlandskab på 19.000 m2 i den centrale del af Bryn.

Dynamik og alsidige tilbud
IK Gruppen vil samlokalisere sin egen virksomhed i den nye kontorbygning, mens øvrige lejere skal tiltrækkes med en attraktiv beliggenhed, fleksible kvadratmeter og en bred vifte af funktioner tilpasset moderne virksomheder.

- Det bliver en dynamisk kontorbygning med et alsidigt tilbud af kontorer, showrooms og fællesfaciliteter - og vel at mærke nær bydelens centrum og måske mest tilgængelige beliggenhed i både bil og med kollektiv trafik, fortæller Kent Brunvoll, der er ejendomsdirektør i IK Gruppen.
 
Åbner op i samspil
Indadtil åbner to atrier bygningen og binder de mange funktioner sammen samtidig med, at bygningen udadtil træder åbent og markant frem i bybilledet - ikke mindst i kraft af facaden klædt i natursten og kompositionen af lofthøje vinduespartier.

Samspillet med byen kommer også til udtryk i ankomsttorvet ved hovedindgangen, der med sine træer, beplantning og opholdsmuligheder føjer nye kvaliteter til omgivelserne. Samtidig bliver parkering flyttet fra gadeplan til en parkeringskælder under bygningen, så der skabes rum for et inviterende og levende bygulv.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder