Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

De største irritationer på badeværelset

De største irritationer på badeværelset

Pletter på spejlet og hår i afløbet er nogle af de største irritationsmomenter på badeværelset. Og mænd og kvinder er ikke altid enige om, hvad der er værst

Del artiklen på

De danske boligejere prioriterer badeværelset højt og ofrer gerne mange penge på at indrette det. Men badet er sandsynligvis også det rum, hvor vi er mest udfordret på andres irriterende (u)vaner. En undersøgelse gennemført af YouGov på vegne af Villeroy & Boch Gustavsberg har kortlagt, hvad der irriterer danskerne mest på badeværelset.

– Badeværelset er et rum, der har større og større prioritet for de danske boligejere. Tidligere var det bare et spørgsmål om at komme hurtigt ind og ud igen. Nu er badet et sted for kvalitetstid og velvære i en hektisk hverdag – som danskerne gerne bruger mange penge på at indrette. Men badet er også det stedet i huset, som måske nok giver mest anledning til irritation over dem, vi bor sammen med, siger Angelica Zwahlen, kommunikationschef i Villeroy & Boch Gustavsberg.

Tør spejlet af og skift rullen
Pletter på spejlet er det, som går langt de fleste af os på nerverne.. Flere end 1 ud af 3 af os har fingermærker eller tandpasta på spejlet på toplisten over irritationsmomenter – og kvinder irriteres mere end mænd. Næsten halvdelen – 41 % – af kvinderne lader det endda gå ud over humøret.

Hår i brusebadet og vasken topper også listen over irritationsmomenter for begge køn. 34 % af kvinderne mod 28 % af mændene finder disse ting irriterende.

Til gengæld synes næsten hver tredje mand, at en tom rulle toiletpapir er et af de største irritationsmomenter. Også kvinder lader sig irritere, men slet ikke lige så meget som over et toiletbræt, der ikke er slået ned, og her deler vandene sig markant mellem kønnene. Hvor hele 21 % af kvinderne finder det topirriterende, lader kun 7 % af mændene sig gå på af den situation.

Mere plads til opbevaring, tak
Ud fra undersøgelsen kan man også se, at danskerne efterhånden er godt vant med lækre badeværelser. Dårlige opbevaringsmuligheder er nemlig noget, som hver fjerde dansker irriterer sig over. Det er specielt den yngre generation, aldersgruppen 18 - 39 år, der er mest irriterede over manglende plads til ‘alt det nødvendige’.

Den moderne boligejer forventer god skabsplads både til kosmetik, velværeprodukter og de essentielle håndklæder. At dem over 60 år irriterer sig mindst over opbevaringsmulighederne hænger nok sammen med, at mange har hus, hvor badeværelset ofte er større end i en lejlighed. Mindre toiletter har naturligvis også mindre plads til skabe, men heldigvis findes der nu mange, gode løsninger til også de små badeværelser.

- Vores Graphic-serie er et godt eksempel på badmøbler, der har fokus på smart opbevaring på få kvadratmeter, fortæller Angelica Zwahlen.

Top 5 irritationsmomenter på badeværelset:
1. Pletter på spejlet
2. Hår i afløbet
3. Tom toiletpapirrulle
4. Dårlige opbevaringsmuligheder
5. Toiletsædet er ikke slået ned

-aft

Om undersøgelsen
Presseinformationen bygger på en undersøgelse gennemført af analyseinstituttet YouGov i perioden 31. januar – 3. februar 2018. Der er i alt gennemført 1023 CAWI-interview med danskere i alderen 18+.

Læs mere om Byggeri

13/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder