left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Dynamisk byggestyring bag salgssuccesFoto: Bo Nielsen.

Dynamisk byggestyring bag salgssucces

Glostrup skal have en tættere og mere levende bymidte, og nu har byen fået Kirkebjerg Park House, som byder på boliger, der er helt i tidens ånd

Del artiklen på

Af Marie Larsen

Glostrup forandrede sig fra landsby til stationsby i 1800-tallet. Siden har den storkøbenhavnske bydel båret industri og virksomheder samtidig med, at byen støt har vokset sig større med flere boligområder og udbygget detailhandel. Nu tager historien om Glostrup hul på et nyt kapitel, som skal give en mere tæt og levende bymidte henover jernbanen, via en bro-passage for gående og cyklister.

Den styrkede infrastruktur vil give de kommende beboere i Kirkebjerg Park House ubesværet adgang til en ny letbane og til en ny Glostrup Station med både lokale og regionale togforbindelser.

Kirkebjerg Park House boligerne er fordelt på tre- og fire-værelses lejligheder, som helt i tidens ånd har store vinduespartier og store glasaltaner. 18 af altanerne er hjørnealtaner. I midten af karrébebyggelsen er der anlagt et gårdrum med fitnessredskaber, sandkasse, højbede, græsplæne og grillplads med borde og bænke. Bebyggelsen, tre blokke med seks og syv etager, er beklædt med håndstrøgne, rødbrune sten fra Randers Tegl.

Bag projektet på Kirkebjerg Parkvej står blandt andre Oo Entreprise, som er ejet 50 % af Oddense Tømrerfirma og murervirksomheden Ole Ibsen. De midtjyske firmaer har arbejdet sammen i 40 år.

Ifølge Jens Aagaard fra entreprenørvirksomheden er en af årsagerne til, at byggeriet er gået godt, tillid:

- Underentreprenører arbejder bedst, når du viser dem tillid og overholder dine aftaler. Der er jo ind i mellem brodne kar, som for eksempel siger til maleren, at han skal lave noget om, og så kommer maleren med en aftaleseddel, som han måske får underskrevet, men han får ikke penge. Hos os betaler vi vores egne fejl, og underentreprenørerne betaler deres, men det har været stort set unødvendigt med ekstraregninger i denne sag. Der var næsten ingen fejl. Det var helt minimalt.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 3/4.

Læs mere om Byggeri

20/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.