Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Entreprenør med bedste resultat i mere end 10 årAdm. direktør i Jorton, Allan Harbo.

Entreprenør med bedste resultat i mere end 10 år

Strategien med at være landsdækkende entreprenør med et lokalt tilhørsforhold har været en succes for Jorton, der for 2018 kan fremvise et overskud på 22.986.000 kr. før skat

Del artiklen på

Den jyske entreprenør, Jorton, har i 2018 afleveret en række projekter, der har fået stor international opmærksomhed, såsom Fjordenhus i Vejle. Samtidig har entreprenørens betoneksperter i samme år arbejdet uden for kongerigets grænser, og Jorton er også gået ombord i den spændende renoveringssag - midt ude i Øresund - på Middelgrundsfortet.

Samtidigt har virksomheden gennem hele 2018 styrket sin strategi: Fælles retning, lokal forankring:

- Vi har i Jorton lagt stor vægt på at være tæt på vores kunder og samarbejdspartnere, uanset hvor i landet de er placeret. Hvis man kender de lokale forhold og har et tilhørsforhold til stedet, så mener vi, at man får skabt det bedste byggeri. Vi er i en tid, hvor der overalt centraliseres, men vi er gået imod strømmen og har insisteret på, at den lokale forankring både er gavnlig for vores kunder og for virksomheden som helhed, og det har det seneste driftsresultat i den grad vist, fortæller Allan Harbo, der er adm. direktør i Jorton.

Opkøb af lokal entreprenør
Senest har Jortons strategi om lokal forankring også udmøntet sig i et opkøb af en lokal entreprenør i Randers. Jorton havde gennem længere tid været involveret i en række sager i byen, der gennemgår en hastig udvikling. Derfor valgte man at opkøbe den lokale entreprenør Hedebo, hvor direktøren Hans Jørgen Hedebo efter 30 år søgte nogle til at videreføre hans arv. Men selvom der på papiret har været tale om et opkøb, er det i realiteten et partnerskab:

- Hedebo var en god og sund virksomhed, og vi havde det samme værdifællesskab, hvor godt byggeri og dygtige medarbejdere var i højsædet. Derfor har vi gennem længere tid været i dialog med Hans Jørgen om et eventuelt opkøb. Han søgte nogle, der kunne drive virksomheden videre i hans ånd, og vi ledte jo efter lige de kompetencer og det lokalkendskab, han havde opbygget i sin virksomhed, siger Allan Harbo og tilføjer:

- Derfor var vi et rigtigt godt match, og med opkøbet har vi nu mulighed for at klare næsten alle slags byggesager i Randers. Vi vil have lokale folk til at klare de mange serviceopgaver, som vi overtager for Hedebo, men kommer der større opgaver i stil med det, vi allerede nu arbejder på i eksempelvis Sporbyen, så kan vi jo trække på Jortons samlede styrke.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/4 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder