oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Er du klar til en virksomhedsoverdragelse?

Er du klar til en virksomhedsoverdragelse?

Sponseret indhold:Når du skal overdrage din virksomhed, er det vigtigt, at du er opmærksom på en række faktorer. Og det er uanset, om du ejer en større eller en mindre virksomhed.

Del artiklen på

Beregn værdi og overvej overtageren
For det første er det vigtigt, at du gør dig bevidst om den værdi, som du kan kræve for din virksomhed. Og her er det ikke kun den økonomiske værdi, som du skal tage højde for, det er i lige så høj grad den værdi, som medarbejderne tillægger deres arbejde med din virksomhed. Det er således ikke muligt at kortlægge værdien udelukkende ud fra tal og statistikker, da der er flere og mere bløde værdier, der også spiller ind og er afgørende for den sluttelige salgsværdi. Du skal også være opmærksom på, at du som ejer, måske tillægger din virksomhed mere værdi, end den egentlig er værd blandt andet på grund af din personlige interesse. Og derfor er det vigtigt ikke at tælle sådanne med i den sluttelige værdi. 

Ydermere er det vigtigt, at du har gjort dig nogle gode overvejelser i forhold til den eller de personer, som du lader overtage din virksomhed. Det kan for eksempel være et helt nyt ansigt for virksomheden, det kan være et familiemedlem, eller det kan være et generationsskifte. Og uanset hvad din mening er om den nye ejer, er det essentielt, at du er bevidst om, at denne vil ligge lige så meget arbejde i virksomheden, som du har gjort det. Hvis ikke det er tilfældet, kan du risikere at komme til at føle dig svigtet, og hvis virksomheden går konkurs, kan du også komme ud for, at du vil føle, at du har spildt en masse arbejde og lagt for mange kræfter i en virksomhed uden nogen reel fremtid i sigte. Vælg derfor den nye ejer med omhu og lig flere gode overvejelser bag, således du ikke bliver skuffet. 

Søg professionel vejledning
Vil du gerne have professionel hjælp og vejledning til din virksomhedsoverdragelse? Så kan medarbejdere hos tvc.dk agere professionel sparringspartner og guide dig gennem processen, således den bliver succesfuld.

 

 

Læs mere om Byggeri

20/4 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder