Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Familie- og seniorboliger i GartnerbyenRendering: Arkitema Architects.

Familie- og seniorboliger i Gartnerbyen

I Odense bydelen opføres 157 lejeboliger, der spænder fra 55-103 m2 og er fordelt på 72 rækkehuse samt 85 lejligheder i etagebyggeri

Del artiklen på

I Odenses spirende bydel Gartnerbyen opfører pensionsselskabet PFA 157 lejeboliger til både familier og seniorer. Boligerne spænder fra 55-103 m2 og er fordelt på 72 rækkehuse samt 85 lejligheder i etagebyggeri. I løbet af marts forventes spaden at gå i jorden til PFA's seks-etagers byggeprojekt, som forventes at stå færdigt i sommeren 2019.

DEAS er udpeget som bygherrerådgiver og skal varetage PFA's interesser, så byggeriet får en høj og fremtidssikret standard.

- Gartnerbyen er et helt unikt område i Odense. Vi opfører boliger til et bredt publikum, samtidig med at vi skaber fundamentet for et godt afkast til vores 1,2 mio. pensionskunder. Med DEAS som bygherrerådgiver forventer vi et resultat i høj kvalitet, hvor der er tænkt i langsigtede og økonomisk bæredygtige løsninger, siger Michael Bruhn, der er ejendomsdirektør i PFA.

Arkitema Architects er arkitekt bag de nye boliger og har også udviklet helhedsplanen bag Gartnerbyen i samarbejde med entreprenøren Skjøde.

Der ventes at blive opført i alt 140.000 m2 byggeri i området, hvoraf PFA med opførelsen af de 157 boliger indtil videre tegner sig for en andel på over 12.000 m2.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/3 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder