LCA
LCA
scroll
Fine resultater til danske talenter ved WorldSkillsKenny Bech Bruun er udlært fra Rybners Tekniske Skole i Esbjerg og arbejder for Jacobi Byg i Esbjerg. Jasmin Vejnø Halling er udlært hos Poul Pedersen & Søn i Haslev og uddannet hos EUC Sjælland.

Fine resultater til danske talenter ved WorldSkills

Det blev til en Medallion of Excellence til den danske flisemurer og en flot placering til den danske maler ved WorldSkills Competition 2022 Speciel Edition i Bolzano, Italien

Efter fire dages hård og intens konkurrence kunne den tredobbelte danmarksmester for flisemurerne, Kenny Bech Bruun, hænge en velfortjent 'Medallion of Excellence' om halsen.

- Det er jeg glad for. Det var en virkelig hård konkurrence og nogle ekstremt dygtige modstandere. Så jeg er glad for at få en medalje med hjem, siger Kenny Bech Bruun.

Medallion of Excellence gives for den ekstraordinære gode præstation og ligger lige udenfor podiepladserne. Kenny Bech Bruun endte på en delt 5. plads ud af 13 deltagende lande.

I malerkonkurrencen stillede Jasmin Vejnø Halling op for Danmark som nykåret danmarksmester ved DM i Skills 2022 og fik en flot 8. plads ud af 13.

- Jeg er tilfreds. Det har været en super fed oplevelse at være med, og stemningen har været helt vild. Man er presset og stresset i fire dages konkurrence, og det er noget, jeg kommer til at huske resten af mit liv, siger Jasmin Vejnø Halling.

Resultater fra WorldSkills 2022 Flisemurer og Maler:

Flisemurer:

Guld: Alexander Gfellner, Østrig.
Sølv: Yannick Schlachter, Tyskland.
Bronze: Delt mellem Martin Domanegg, Italien og Seongmin Cho, Korea.

Maler:

Guld: Christoph Pessl, Østrig.
Sølv: Nancy Maurille, Frankrig
Sølv: Wen-Te Fu, Kinesisk Taiwan.
Ingen Bronze

-dc

8/11 2022