scroll
Fire events giver viden om bæredygtigt byggeriBuild in Wood 2019 var godt besøgt. Igen i år finder konferencen sted over to dage i maj. Arkivfoto

Fire events giver viden om bæredygtigt byggeri

Building Green Aarhus er aflyst, men det er alligevel muligt at få stillet den bæredygtige sult på fire forårsevents, hvor du kan få viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur

For 4. gang kan du deltage på Build in Wood til maj, og så er der poppet to helt nye konferencer op i år; Bæredygtig Byggeproces og Build for Biodiversity i henholdsvis maj og juni.

Derudover er der Green Building Council Denmarks online konference den 10. marts, hvor du kan opleve oplæg, cases og debatter, der sætter fokus på de nye DGNB 2020 manualer for nybyg, eksisterende byggeri og byområder.

På Bæredygtig Byggeproces den 5. og 6. maj kan du blive klogere på, hvilke regelsæt du skal kende til, men i høj grad også, hvordan branchen ved at finde nye måder at gøre tingene på kan bygge bæredygtigt allerede i morgen.

På Build in Wood den 18.-19. maj får du viden til at tage valg i forbindelse med træbyggeri på et mere oplyst og nuanceret grundlag, og den viden kan du dele med dine kollegaer og andre i branchen. Over to hele dage kan du være med til at nørde og diskutere træbyggeri i dybden.

Build for Biodiversity den 3.-4. juni giver mulighed for at diskutere, hvordan vi kan imødekomme potentialet for mere biodiversitet i arkitektur og byggeri.

Endelig er der Building Green København, der finder sted d. 3.-4. november. Her vil der som sædvanligt være spændende debatter og talere med bæredygtigt byggeri og arkitektur i fokus. Programmet er netop nu ved at blive strikket sammen.

Læs mere om dine muligheder for at blive opdateret på bæredygtigheden her.

-los

23/2 2021