Aktuelle nyheder - Byggeri

Flere boliger i ny nordsjællandsk bydel

Flere boliger i ny nordsjællandsk bydel

Byggeriet af anden etape af Hillerøds nye bydel, Frederiksbro, består af 360 lejligheder og et erhvervsbyggeri ud af det samlede projekt på 1300 lejligheder

Del artiklen på

M. Goldschmidt-koncernen igangsætter et af de største boligprojekter i Danmark - Hillerøds nye bydel Frederiksbro - der, når det står færdigt, er en helt ny bydel med 1300 boliger til en samlet projektværdi på fire milliarder kroner.

Byggeriets fase 1 er 89 rækkehuse i størrelsen 77-135 m2 med direkte udsigt til 'Den grønne Kile' Bøllemosen, som er et fredet areal. Senere i år igangsættes anden etape af byggeriet i totalentreprise af et konsortium med Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson.

Her etableres 340 lejligheder, hvoraf 172 vil blive placeret i to punkthuse. Husene vil have en flot og markant arkitektur, og fra lejlighederne kommer der til at være en fantastisk udsigt ud over Hillerød og hele Nordsjælland. Lejlighederne er klar til indflytning i 2021. Derudover opføres der et erhvervshus med dagligvarebutik, lægehus, børnehave, cafeer, fitness og parkering som en del af anden etape.

- Vi er meget bevidste om, at vi arbejder for en krævende bygherre, der sætter kvalitet i højsædet. Det er en stor og vigtig opgave for os og et byggeri med mange spændende momenter, som vi ser meget frem til at løse, siger adm. direktør Halldor Ragnarsson fra Pihl & Søn.

Pihl-konsortiet oplever stor interesse for bygherrer og kan melde om flere spændende projekter i pipelinen. En af årsagerne bag den store bygherrerinteresse er de fordele, som Pihl-konsortiet kan tilbyde.

- Vi har et rigtig godt samarbejde i konsortiet, hvor alle arbejder for at blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med den store interesse fra bygherrer, som kan se de åbenlyse fordele, som er forbundet med at arbejde sammen med tre specialiserede og ejerledede virksomheder som Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson. Særligt vores stærke egenproduktion og vores organisation inden for styring af totalentrepriser skaber interesse fra bygherrer, fortæller Hans Anker Nielsen, der er adm. direktør hos LM Byg.

-kj

Læs mere om Byggeri

18/9 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.