left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Flere kontorejendomme bliver til flerbrugerhuse

Flere kontorejendomme bliver til flerbrugerhuse

Erhvervsmægler oplever, at der er færre virksomheder, der efterspørger store kontorlejemål med mange ’døde kvadratmeter’

Del artiklen på

Ifølge EDC Erhverv Poul Erik Bech København går tendensen mod en øget efterspørgsel på flerbrugerhuse, hvor virksomheden lejer sig ind på færre kvadratmeter og deler fællesfaciliteter i form af kantine, mødelokaler, fitness- og toiletfaciliteter etc.

- Københavns omegnskommuner har en kontortomgang på over 10 %, så virksomheder med flytteplaner har meget at vælge imellem, og her er der tale om en præsentabel ejendom med en nedslidt indretning. Vores anbefaling er derfor at investere i at opgradere ejendommen - for mange virksomheder med flytteplaner eller overvejelser er sådan set indstillede på at betale ekstra i husleje, hvis de får en fornuftig standard, så de kan tilbyde kunder og medarbejdere gode præsentable forhold, siger Thor Heltborg, der er direktør for koncernkunder i EDC Erhverv Poul Erik Bech København.

En anden anbefaling er at omdanne store domicilejendom til flerbrugerhus.

- Vi oplever samtidig en stigende tendens med flerbrugerhuse. Udover at opgradere kontorejendomme til brugernes stigende ønsker og behov, så giver det også mange steder god mening at omdanne kontorejendomme til flerbrugerhuse, hvor virksomheden lejer sig ind på færre kvadratmeter og deler fællesfaciliteter.

Thor Heltborg siger videre:

- Mange virksomheder foretrækker i dag flerbrugerhuse. Mange har slet ikke brug for så meget kontorplads som før i tiden, fordi der har været omfattende digitalisering i virksomhederne. Samtidig kan de få adgang til faciliteter, som kan være svære at have råd til på egen hånd.

-kj

Læs mere om Byggeri

19/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.