Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fokus på familier ved Flyvestation VærløseBoligprojektet Laanshøj kommer bl.a. til at ligge på denne grund, som i dag ligger uberørt hen.

Fokus på familier ved Flyvestation Værløse

Calum udvikler 138 boliger på samlet 18.000 m2 i Furesø Kommune. Projektet får en samlet salgsværdi på 600 mio. kr.

Del artiklen på

Området Laanshøj på den nedlagte Flyvestation Værløse bliver nu yderligere udvidet. Udviklingsfirmaet Calum går snart på vingerne med 138 kvalitetsboliger i den sidste del af Laanshøj-området. Calum køber området af Realdania By & Byg, der overtog arealet, og de ikke færdiggjorte projekter efter Kuben i 2009.

- Der bliver tale om rækkehuse og dobbelthuse på 110-170 m2. Vores fokus i projektet bliver at skabe en høj kvalitet i valg af design og indretning. Vi befinder os i den indledende fase og har i første omgang udelukkende rådført os med vores rådgivere. Nu skal vi videre med projektet. I den kommende tid skal vi finde det helt rette arkitektoniske løsningsforslag til området og planlægge indsatsen herfra. Det bliver rigtig spændende og noget, som vi ser frem til, siger adm. direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

I forvejen rummer Laanshøj mere end 150 boliger, og så ligger det nye boligkvarter midt i et naturområde, der er større end Eremitagen. Men selvom området henvender sig til både singler og seniorer, bliver den primære målgruppe for Calum formentlig yngre familier med børn. Det kommer bl.a. til at betyde, at en stor del af rækkehusene bliver i to plan.

- Traditionelt ønsker familier med børn lidt mere plads end helt unge, enlige eller ældre uden børn. Det vil f.eks. sige flere værelser og større fællesarealer. Også andre steder i hovedstaden oplever vi stor efterspørgsel fra denne gruppe på rækkehuse i to etager, forklarer Jakob Axel Nielsen.

Siden Realdania By & Byg overtog området fra Kuben, har man i samarbejde med Furesø Kommune arbejdet med udviklingen, som der nu er vedtaget en ny lokalplan for. Første spadestik bliver i starten af 2019, og de første boliger ventes færdige ca. et år senere. Calum vil formodentlig opstarte salget af boligerne allerede i 2018.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder