left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fra medicinalvirksomhed til centralt jobcenter

Fra medicinalvirksomhed til centralt jobcenter

Lundbecks gamle bygninger på Ottiliavej og Gl. Køge Landevej i Valby renoveres og ombygges til et centralt jobcenter mm. for Københavns Kommune

Del artiklen på

Københavns Kommune går nye veje for at finde både smartere og billigere måder at løse dens omfattende velfærdsopgaver på. En del af denne satsning er samlingen af kommunens jobcentre på én adresse i Valby, der åbner i foråret 2019.

Som et led i realiseringen af kommunens målrettede strategi er medicinalvirksomheden Lundbecks to kontorbygninger fra 1987 blevet totalrenoveret og ombygget, så kommunens beskæftigelses- og integrationsforvaltning kan rykke ind med næsten 1000 medarbejdere under ét tag.

Det 33.000 m2 store projekt har omdannet de tidligere kontorlokaler, som primært består af cellekontorer, til et levende hus med mange funktioner. Her er nu bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 1.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder