Aktuelle nyheder - Byggeri

Første spadestik til 1300 nye boligerBorgmester Kirsten Jensen (A), 1. Viceborgmester Klaus Markussen (V), Mikael Goldschmidt (bygherre), Christian Paulsen (direktør Byggeselskabet Paulsen) og Halldór P. Ragnarsson (dir. i Pihl & Søn)

Første spadestik til 1300 nye boliger

Pihlkonsortiet bestående af Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S har taget første spadestik til Frederiksbro, der med 1300 nye boliger bliver et af Danmarks største boligprojekter

Del artiklen på

Så er første spadestik til Hillerøds nye bydel, Frederiksbro, taget og efter en massiv holdindsats fra Goldschmidt-koncernen og Pihlkonsortiet har begge parter set frem til at sætte spaden i jorden.

- Alle har ydet en stor indsats, og det er med stor glæde, at vi nu har taget første spadestik. Vi har en tæt dialog med bygherre, så vi imødekommer deres forventninger til den ønskede kvalitet. Frederiksbro er et af Danmarks største bggeprojekter med mange spændende momenter, og vi er glade for at være en del af det," siger Halldór P. Ragnarsson, adm. direktør i Pihl & Søn A/S.

120.000 m2 i Hillerød centrum
På dagen var Hillerød-borgmester Kirsten Jensen, viceborgmester Klaus Markussen, Halldór P. Ragnarsson fra Pihlkonsortiet, investor og bygherre Mikael Goldschmidt og Christian Paulsen fra Byggeselskabet Paulsen med til at tage det officielle første spadestik. Mikael Goldschmidt holdt en fin tale om forventningerne til hans fremtidige kvalitetsbyggeri, der skal være Hillerøds grønne hjerte, og fortæller, at han har sat stor pris på samarbejdet med Pihlkonsortiet.

- Frederiksbro bliver et af de største private boligprojekter i Danmark med sine i alt godt 120.000 m2 placeret i centrum af Hillerød, og jeg kan garantere, at det bliver et helt fantastisk byggeri. Allerede tidligt i mine overvejelser fik jeg den idé, at projektet skulle bindes sammen af en overordnet tanke - en tanke som opstod, da jeg sad og så Walt Disneys Løvernes Konge sammen med mit barnebarn - så kom melodien Circle of Life, og så faldt 10-øren. så Frederiksbro, det er Livets Cyklus, siger Mikael Goldschmidt og fortsætter:

- Samtlige boliger bliver udlejningsboliger, og vi ser frem til at tilbyde nogle fantastiske boliger i en høj kvalitet, med en helt central beliggenhed midt mellem by og natur.

Byggeriet på den næsten 100.000 kvadratmeter store grund består af tre faser, hvor der i forskellige tempi bliver opført 89 rækkehuse i størrelsen 77 - 135 m2 med udsigt til 'Den grønne kile', 340 lejligheder med markant arkitektur og udsigt til hele Nordsjælland, hvoraf 172 vil blive placeret i to punkthuse. Slutteligt opføres yderligere 313 lejligheder.

-jhn

Foto: Allan Nørregaard/Frederiksborg Amts Avis

 

Læs mere om Byggeri

1/4 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.