Aktuelle nyheder - Byggeri

Guide til at føre et renoveringsprojekt i mål

Guide til at føre et renoveringsprojekt i mål

ANNONCE: Du får her gode råd og vejledning til at fuldføre et renoveringsprojekt, så kvaliteten på din bolig løftes til det bedre, samtidig med at boligen bliver mere funktionsdygtig og æstetisk.

Del artiklen på

Det kan ikke altid betale sig at lave hurtige lappeløsninger, når noget ved boligen trænger til en kærlig hånd. Det kan virke fristende med en hurtig her-og-nu-løsning, da det er en billig metode, men det er langt fra altid den bedste metode.

Det kan i det lange løb betale sig at lave mere robuste, permanente og fremtidssikrede løsninger udført i og med god kvalitet. Ved at tænke langsigtet og undersøge markedets muligheder, kan det også resultere i, at din boligs værdi stiger, og at den blive mere energibesparende, så det sparer dig for en del penge.

Det er heller ikke altid, at de hurtige og lette løsninger skaber størst velvære for én. Dit hjem er dit fristed. Her skal du have mulighed for at slappe af, uden at det drypper ned gennem taget, eller at der er gennemtræk, selvom du ikke har åbne vinduer.

Derfor er det værd at gøre sig nogle overvejelser, inden du påbegynder dit renoveringsprojekt. Hvad end du skal have lavet en ny tilbygning, have lagt nyt tag eller have renoveret din boligs facade, er der gode råd at hente.

Få hjælp af en byggesagkyndig

Skal du i gang med et større renoveringsprojekt, er det en god idé at tage kontakt til en byggesagkyndig. Har du eksempelvis lige købt en ny bolig, hvor dele ved boligen kræver en renovering, er det en særlig god idé at få hjælp fra en byggesagkyndig. Det samme gælder, hvis du skal bygge et helt nyt hus eller en tilbygning til din nuværende bolig.

Her vil det være ganske behjælpeligt med en byggesagkyndig, som er med inde over projektet fra start af. Han eller hun vil kunne sikre, at byggeriet kommer til at foregå efter de retmæssige regler og retningslinjer på området, så dit nye byggeri er helt i orden.

En byggesagkyndig kan være behjælpelig med mange ting - dem får du listet her:

  • Rådgivning og vejledning i forbindelse med køb og salg af bolig
  • Rådgivning og vejledning i forbindelse med nybyggeri
  • Rådgivning og vejledning i forhold til en allerede udarbejdet tilstandsrapport
  • Udarbejdelse af tilstandsrapport ved køb og salg af bolig
  • Udarbejdelse af energimærke ved salg af bolig

Nyt tag på boligen

Med tiden kræver stort set alle typer boliger et nyt tag. I Danmark er vejret lunefuldt, og det sætter sine spor på et tag, særligt hvis ikke du har været god til at rengøre og vedligeholde det løbende.

Udover at de fleste boliger med tiden skal have renoveret taget eller udskiftet det, kan det være ganske fordelagtigt at få lagt et nyt tag. Det kan spare dig for rigtig mange udgifter, da mange ældre tage er utætte i forhold til vind og vejr. Derudover kan et nyt tag være energibesparende, og det vil komme til udtryk på din elregning.

Ståltag

Er du i gang med at lave en tilbygning, skal du have udskiftet det gamle tag, eller skal du bygge en helt ny bolig, hvor der selvfølgeligt skal et nyt tag på, kan det være en rigtig god investering med et ståltag med dertilhørende undertag.

Et ståltag er af høj kvalitet og slidstærkt samt nemt at vedligeholde og rengøre – og så er det æstetisk flot. Som nævnt er et ståltag en god investering, da det er funktionsdygtigt og praktisk. Samtidig er det ganske billigt sammenlignet med andre typer tage. Indhent ståltag priser og få stor glæde af dit nye tag.

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om Byggeri

20/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.