Aktuelle nyheder - Byggeri

Hotel Scandic Spectrum i København åbnetHotel Scandic Spektrum er Scandic-kædens største hidtil med hele 632 vørelser. Foto: Pihl

Hotel Scandic Spectrum i København åbnet

Pihlkonsortiet har afleveret Hotel Scandic Spectrum i København. Dermed er den sidste brik i puslespillet om Kalvebod Brygges havnefront lagt

Del artiklen på

Tæt på 42.300 kvadratmeter, 7 etager, 632 værelser, to restauranter, en roof top bar, spa- og pool-område, konference- og eventcenter, lobbybar, 179 parkeringspladser, lager og teknikrum. Hotel Scandic Spectrum er et hotel ud over det sædvanlige.

I slutningen af maj kunne Pihlkonsortiet, bestående af Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S, sætte punktum for endnu et projekt, da de afleverede Hotel Scandic Spectrum. Hotellet i København er det 30. i rækken af Scandic hoteller - og det største i kædens historie - og i sidste uge blev dørene slået op, og de første gæster budt velkommen indenfor.

Udefra ser Hotel Scandic Spectrum ud til at være en samlet karré, men består faktisk af tre sammensatte enheder.

For at skabe kontinuitet med det historiske omkringliggende Glyptotekkvarter skråner taget i forskellige højder. Samtidig bindes hotellet sammen med Kalvebod Brygges mere moderne arkitektur gennem sine facader. Endelig kan Kalvebod Brygges historie som gammel industrihavn spores i valget af materialer såsom beton, stål, gråtonet træ og glas.

Scandic Spectrum skal certificeres til DGNB Sølv og er udstyret med et tag af solpaneler og dobbeltfacader med solafskærmning og et teknisk styret opluk i top og bund, der kan holde på varmen om vinteren og bortventilere den om sommeren. Glasfacaden sikrer et godt indeklima, støjdæmpning og godt lysindfald. Naturen trækkes indenfor å hotellets tagterrasser og atriumgårde, og samtlige 632 værelser er Svanemærket.

Hotel Scandic Spectrum er det 30. hotel i Scandic-kædens portfolio. Det er samtidig kædens største hotel nogensinde.

-kis

 

Læs mere om Byggeri

30/6 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.