left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Julemærkehjem fik besøg af håndboldstjernerDer blev også tid til leg og håndboldhygge med de professionelle håndboldspillere.

Julemærkehjem fik besøg af håndboldstjerner

I går fik børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund besøg af fire af de danske håndboldstjerner, der havde taget trøjer og 20.000 kroner med fra byggemarkedskæden Bygma

Del artiklen på

I går tirsdag fik børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund fint besøg af fire af de verdensberømte og guld-vindende danske håndboldherrer. Med sig havde de 20.000 kroner fra Bygma, der er hovedsponsor for håndboldherrerne, som håndboldspillerne overrakte ved et event kun for børnene på julemærkehjemmet.

Spillerne der havde taget turen til Søndjylland var Anders Zachariassen, Rasmus Lauge, Lasse Svan og Simon Hald, hvor de startede med at spise frokost sammen med børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark.

Håndboldhygge, autografer og trøjer
Herefter gik alle over til hjemmets samlingssal, hvor børnene fik overrakt hver en landsholdstrøje fra Bygma og et postkort med fotos af spillerne, som de spillerne skrev autografer på. Børnene fik lov til at stille spørgsmål, som spillerne velvilligt og på pædagogiske vis besvarede. Og bagefter var der tid til leg og håndboldhygge med de professionelle håndboldspillere.

- Det kan næsten ikke blive større, siger forstander Lasse Balsgaard og fortsætter:

- Mange af børnene har fulgt med i VM på TV, og det føltes næsten uvirkeligt at møde stjernerne i virkeligheden. Mange af disse børn oplever ikke ret meget derhjemme, så håndboldspillerne og Bygma har været med til at give dem en oplevelse de aldrig vil glemme.

Donation der gør en forskel
Forstander Lasse Balsgaard tog med taknemmelighed imod checken fra Bygma.

- Tidligere udgjorde salget af julemærker en stor del af vores økonomiske fundament, men der er ikke mange der sender breve med posten længere, så vi er for en stor del afhængige af gaver og donationer. Derfor gør de 20.000 kr. fra Bygma en stor forskel og betyder, at vi kan tilbyde et godt ophold her på hjemmet til endnu flere udsatte børn.

Markedschef Erik Yde fra Bygma siger.

- Vi har stor respekt for det arbejde Julemærkehjemmet gør for at styrke børnene og give dem selvtillid. Det vil vi gerne støtte. Og så er vi glade for at vi - med håndboldherrernes besøg – også har kunnet være med til at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige.

-jhn

Læs mere om Byggeri

13/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder