LCA
scroll
Kemp & Lauritzen udvider forretningen på SjællandThomas Gjørup (tv.) og Jørn Kristoffersen.

Kemp & Lauritzen udvider forretningen på Sjælland

Teknikvirksomhederne Enco Vvs Service og Enco Vvs & Sprinkler bliver en del af Kemp & Lauritzen fra den 1.maj 2024. Med købet af aktiviteterne fra de to forretninger i Glostrup følger 82 nye kollegaer, og et helt nyt forretningsområde

Hos Kemp & Lauritzen er der glæde over handlen, som styrker serviceforretningen i Storkøbenhavn og bidrager til entrepriseforretningen på Sjælland:

- Købet styrker især vores forretning inden for sprinkler- og VVS-service i Storkøbenhavn og bidrager også til vores entrepriseforretning på Sjælland, siger Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen, og fortsætter:

- Derudover bringer opkøbet et helt nyt forretningsområde ind i Kemp & Lauritzen med konvertering til fjernvarme for Forsyningsselskaberne.

- Et forretningsområde, der er i kraftig vækst i takt med den grønne omstilling, og som derfor passer rigtig godt til os i Kemp & Lauritzen.

For Jørn Kristoffersen, der sælger aktiviteterne hos Enco Vvs Service og Enco Vvs & Sprinkler, er det afgørende i handlen det værdifællesskab, som han oplever sammen med Kemp & Lauritzen:

- Vi har valgt at sælge vores aktiviteter til Kemp & Lauritzen, fordi vi mener, at vores medarbejdere og kunder vil blive en del af en stærk kultur med et højt fagligt niveau. Og det er helt afgørende for os, siger Jørn Kristoffersen.

-dc

11/4 2024