left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Kommunale bygninger bliver til seniorboliger i GentofteBoligerne ventes at stå klar inden årets udløb.

Kommunale bygninger bliver til seniorboliger i Gentofte

Bygninger i Gentofte Kommune bliver nu omdannet til 24 lejeboliger til borgere fra 60 år og op

Del artiklen på

Sampension omdanner nu en ejendom i Gentofte ved København til moderne seniorboliger. Der bliver tale om 24 lejeboliger fordelt på 21 2-værelses- og tre 3-værelseslejligheder, og boligerne skal stå klar til indflytning i år.

Kunderne i Sampension får fortrinsret til boligerne, hvor aldersgrænsen bliver fra 60 år og opefter.

- Ejendommen har tidligere været lejet ud til Gentofte Kommune, og vi har nu valgt at omdanne den til moderne seniorboliger. Det passer nemlig godt til området og til udviklingen generelt, hvor vi ved, at stadig flere seniorer gerne vil sælge deres bolig og i stedet bo billigere i en lejebolig. Samtidig ønsker mange også mulighed for fællesskab med andre seniorer, og det har vi fokus på i den nye ejendom, som bl.a. får fællesrum, værksted og petanquebane, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

Han peger på, at projektet i Gentofte passer godt ind i Sampensions ejendomsportefølje.

- Vi har tidligere investeret i et seniorprojekt i Frederikssund og har andre projekter af samme karakter i vores pipeline. Det er et spændende investeringsaktiv, hvor vi kan bidrage til at skabe boliger og et fællesmiljø for personer i den ældre aldersgruppe, som søger mere end blot et tag over hovedet. Det er oplagt at kigge ind i denne type af ejendomsinvesteringer, når man ser den demografiske udvikling, men vi er også meget bevidste om, at markedet aktuelt har meget fokus på dette segment, siger Torbjørn Lange.

Konkret har Sampension tidligere i år investeret et trecifret millionbeløb i 51 seniorboliger i Frederikssund og et friplejehjem i Valby, der rummer 66 friplejeboliger.

Investeringen er en del af en strategisk samarbejdsaftale mellem Sampension og Scandinavian Property Development om udvikling af senior- og plejeboliger, som i første fase rummer aktiviteter for ca. 1 mia. kr.

- Vores investeringer i senior- og plejeboliger skal selvfølgelig først og fremmest sikre kunderne et godt afkast. Men samtidig har vi også en naturlig interesse i et være en langsigtet partner for kommunerne ved at supplere deres tilbud til ældre borgere med moderne senior- og plejeboliger, siger Torbjørn Lange.

-dc

Læs mere om Byggeri

14/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.