Aktuelle nyheder - Byggeri

Kongrescenter i topklasse

Kongrescenter i topklasse

Med de nye faciliteter vil København komme op i superligaen for afholdelse af attraktive videns kongresser

Del artiklen på

Behovet for det store kongrescenter, der eftersigende bliver Nordeuropas største kongreshal og kommer til at ligge tæt på Bella Center Copenhagen, er kommet i takt med en stigende efterspørgsel på internationale kongresser i København. For at følge med udviklingen og konsolidere København som kongresby er det nødvendigt med et nyt kongrescenter. Kongrescenteret bliver en del af det nye Bellakvarter, der skal give internationale gæster smagen af København. Centeret ligger placeret, så man kan gå direkte ud i lokalmiljøet med cafeer, parker og lokale forretninger.

Selve kongreshallen kommer til at huse 7000 siddende gæster, og man vil kunne byde på kongresser på helt op til 30.000 delegerede. Det kan lade sig gøre, fordi en kongres typisk foregår over tre til fire dage.

Byggeriet bliver på i alt 14.000m2 fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder herunder en stor foyer. Stålkonstruktionerne er nu i gang med at blive monteret. Give Steel leverer i alt omkring 1350 ton konstruktion til projektet, hvoraf de 350 ton er til foyeren. Selve kongreshallen bliver 108 meter lang og 66 meter bred, og hvert gitterspær vejer omkring 20 ton.
 
Kongreshallen forventes at stå færdigt i 2021.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.