Aktuelle nyheder - Byggeri

Luksuriøs indretning i rå materialer

Luksuriøs indretning i rå materialer

Som på ét af fortidens badehoteller, men i en opdateret version er etableret 54 nye ejerboliger i nybygget ejendom på Køges Søndre Havn

Del artiklen på

Af arkitekt Terkel Grum-Schwensen

Byggeriet Strandterrasserne på Køges Søndre Havn rejser sig som en trappelignende struktur, omgivet af hav, strand og masser af luft. Projektet består af 54 boliger i en blanding af rækkehuse og lejligheder, opført i materialer og farver, der er inspireret af den nærliggende strands grålige og sandfarvede toner. Byggeriet fremstår sært monokromt – som bleget af solen og glatslebet af vinden. Under boligerne findes 2000 m2 parkeringskælder med elevatorer direkte til lejlighedernes entrédør.

Som karreens navn antyder, har arkitekterne lagt stor vægt på terrasser, og bygningen er derfor udformet i en trappelignende struktur, hvor etagehøjden trinvis varierer fra stuen til sjette etage. Det har gjort det muligt at etablere tagterrasser til størstedelen af boligerne, mens boligerne i stueplan har adgang til terrasse på terræn.

Det har været arkitekternes ide, at Strandterrasserne skal fremstå som en slags moderne og eksklusiv fortolkning af de gamle badehoteller, der ligger langs de danske kystlinjer. Townhouses, lejligheder og penthouseboliger fordeler sig i bebyggelsens trappelignende struktur i et på én gang råt og raffineret udtryk med den omkringliggende naturs farver og former som central medspiller – og med direkte udsigt til Køge Bugt og Øresund.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 2.

Læs mere om Byggeri

29/5 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.