Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Mindre et-plans huse i Frederikssund

Mindre et-plans huse i Frederikssund

21 nye boliger bygget som række- og dobbelthuse skal være med til at dække efterspørgslen i området

Del artiklen på

Til august bliver det første spadestik taget til 21 nye boliger på Ørnestens Vænge i Frederikssund. Den nye bebyggelse går under navnet Frederikssund Strandpark, hvor der både bliver bygget et-plans række- og dobbelthuse på den 8000 m2 store grund, som ligger tæt på sundet. En sti fører de 200 meter ned til vandet gennem et rekreativt område, hvor der er livlig badeaktivitet om sommeren.

- Nærheden til smuk natur og vandet er ikke til at tage fejl af på Ørnestens Vænge. Det tager fire minutter at komme til bymidten, som har alle faciliteter, og S-toget sørger for, at man kan komme til København på 34 minutter, siger Jesper Kristensen, der er administrerende direktør i Reka Gruppen fra Varde, som står bag projektet sammen med Danhaus fra Esbjerg, som skal bygge husene.

Reka Gruppen har siden 1994 købt, udviklet og ledet ejendomsprojekter over hele landet, og Danhaus har i over 40 år opført tusindvis af huse i ind- og udland med speciale i kvalitetshuse med fokus på lavenergi og miljø. Sammen har de to parter projekteret og bygget over 300 huse.

- Vi mangler nye, mindre huse til især unge familier og seniorer, som gerne vil bo tæt på den smukke natur og fjorden, og som vil have glæde af Frederikssunds tilbud og faciliteter. Samtidig kommer man til at bo i meget overskuelig transportafstand til København og resten af hovedstadsområdet. Her passer det nye projekt perfekt ind, og vi glæder os over, at endnu et boligområde skyder op i kommunen, siger borgmester John Schmidt Andersen fra Frederikssund Kommune.

Huset, man ønsker sig
Husene bliver på 107 til 126 m2 og med en effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter. Rent arkitektonisk er husene tegnet i nordisk, minimalistisk stil, og materialevalget er truffet ud fra, at de fleste hellere vil have tid til livet end til at vedligeholde boligen og haven. Kvaliteten af materialer er derfor høj og en mindre have er let at holde.

Desuden kan livet i det fri bl.a. nydes fra en åben terrasse, en overdækket terrasse, eller man kan glæde sig over udsigten til vandet efter få minutter på gåben. Fra udsigtsbakken tæt ved vil man også kunne se den nye Kronprinsesse Marys Bro, som er ved at blive opført.

- De kommende beboere på Ørnestens Vænge kan selv være med til at designe huset indvendigt og vælge materialer. Eksempelvis kan man være med til at bestemme antal rum og -placering. Med hensyn til materialer kan køberne få indflydelse på køkken, bad, gulvbelægning, farver og terrasser. Det er tit de valg, vi selv træffer, som har indflydelse på, at den enkelte familie oplever, at de her får lige præcis det hus, de ønsker sig. Det vil vi gerne medvirke til, siger Johannes Schmith, der er administrerende direktør i Danhaus.

Første spadestik tages i august, og husene vil være klar til indflytning fra starten af 2019.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder