Aktuelle nyheder - Byggeri

Ni nominerede projekter til Renoverprisen 2022Ellebo Blok 3 i Ballwruo er et af de indstillede projekter til Renoverprisen 2022. Foto. Thomas Muus.

Ni nominerede projekter til Renoverprisen 2022

Renoverprisen 2022 kårer Danmarks bedste renovering. I anledningen af Renoverprisens 10-års jubilæum skal der i år kåres tre vindere i forskellige kategorier.

Del artiklen på

Ni vidt forskellige bygninger er kommet igennem nåleøjet og nomineres nu til Renoverprisen 2022, der kårer Danmarks bedste renovering. I anledningen af Renoverprisens 10-års jubilæum skal der i år kåres tre vindere i forskellige kategorier.

144 renoveringsprojekter fra hele landet var i år indstillet til Renoverprisen 2022, som uddeles af Realdania og Grundejernes Investeringsfond. Feltet blev herefter skåret ned til 21 favoritter, der nu har været under lup hos nomineringsudvalget, som i dag kan løfte sløret for de endelige ni renoveringsprojekter. Hvor der normalt kåres én vinder, vil der i anledningen af Renoverprisens 10-års jubilæum kåres tre vindere, som skal findes indenfor jubilæumskategorierne bolig, erhverv og institution.

De ni nominerede projekter, der er i spil om at vinde Renoverprisen 2022 er:

Bolig:
Det Gamle Posthus i Brædstrup, Brædstrup
Fabers Fabrikker, Ryslinge
Ellebo Blok 3, Ballerup

Erhverv:
NH Collection Copenhagen, København K
Retten i Aarhus - Erhvervsarkivet, Aarhus
Siljangade, København S

Institution
Vestsalen i FÆNGSLET, Horsens
DTU – Auditoriebygning 116, Kgs. Lyngby
Børnehuset Paletten, Søborg

-kis

Læs mere om Byggeri

30/6 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.