left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny direktør i spidsen for Rambølls 1000 byggerifolk i DanmarkRonni Holm Dam er 45 år og har været i Rambøll de seneste 20 år. Han er uddannet civilingeniør med speciale i konstruktioner fra Aalborg Universitet og har en MBA fra Syddansk Universitet.

Ny direktør i spidsen for Rambølls 1000 byggerifolk i Danmark

Efter 20 år i forskellige stillinger hos Rambøll skal Ronni Holm Dam lede Rambølls byggeridivision. Han varsler et øget fokus på digitale løsninger og bedre samarbejde i branchen

Del artiklen på

Ronni Holm Dam er ny mand for bordenden for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark. Dermed skal han stå i spidsen for en forretningsenhed med næsten 1000 nedarbejdere og en årlig omsætning på 900 millioner kroner.

Enheden står bag prestigeprojekter som et af Danmarks største træbyggerier på Marmormolen i Nordhavn, det nye bolig- og erhvervsbyggeri i hjertet af Aarhus Ø, Nikolinehus, samt Danmarks højeste boligbyggeri på spidsen af Aarhus Ø, Lighthouse. Derudover er forretningsenheden med i et strategisk partnerskab mellem Rambøll, MT Højgaard, Kemp & Lauritzen og Link Arkitektur, som sammen skal renovere Region Hovedstadens bygninger over de næste fire år.

- Jeg har altid været draget af byggeriprojekters kompleksitet, samt af hvordan digitale værktøjer kan bidrage til, at vi i branchen bliver bedre til at samarbejde og forstå hinanden. Det kommer jeg til at have stor fokus på i min nye stilling. Derudover ser jeg meget frem til at arbejde for en mere bæredygtig byggebranche. Fra i dag og frem mod 2050 skal der globalt bygges lige så mange bygninger, som der er bygget siden mennesket begyndte at bygge boliger, men byggeriet er stadig en stor klimasynder og storforbruger af klodens ressourcer. En af mine vigtigste opgaver bliver derfor at sikre, at Rambøll bidrager stærkt til at vende byggeriet fra at være en del af problemet til at være en del af løsningen på vores klimaudfordringer, siger Ronni Holm Dam, direktør for Byggeri i Danmark, Rambøll.

Også Rambølls administrerende direktør i Danmark, Ib Enevoldsen, er yderst tilfreds med, at det netop er Ronni Holm Dam, der nu har rorpinden for Rambølls forretningsenhed for Byggeri i Danmark:

- Ronni Holm Dam har gennem sine 20 år i Rambøll udvist en udpræget sans for at håndtere de store projekters kompleksitet både fagligt og procesmæssigt og har gennem mange år som ingeniør og leder udvist et særdeles stort drive og sans for forretnings- og medarbejderudvikling. Med et stort hjerte for teknologi og digitalisering oveni er Ronni Holm Dam den helt rigtige mand til at hjælpe med at tage Rambøll til det næste niveau inden for byggeri i Danmark, siger Ib Enevoldsen.

-dc

Læs mere om Byggeri

13/10 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.