Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny kontorbygning på vej i Design CityIll.: Tegnestuen Mejeriet.

Ny kontorbygning på vej i Design City

Danica Ejendomme ønsker at opføre en ny bygning i sammenhæng med et eksisterende kontorhus i Kolding-bydelen

Del artiklen på

I bydelen Design City i Kolding, der ligger i umiddelbar nærhed til midtbyen og Kolding Å, er et nyt erhvervsbyggeri på vej. Det er Danica Ejendomme, der planlægger at opføre en kontorbygning i seks etager på samme matrikel, som det eksisterende fem-etagers byggeri på Kolding Åpark 1, der huser en række små og store virksomheder. Udsigten til et nyt erhvervsbyggeri i Design City glæder formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh:

- Kolding er i en rivende udvikling, og behovet for en ny kontorbygning ser jeg som et synligt udtryk for denne vækst. Design City er et attraktivt område tæt på midtbyen, og flere arbejdspladser her vil utvivlsomt være en positiv gevinst for byens liv, siger Birgitte Kragh.

Placeringen af og højden på det nye kontorhus kræver en ny lokalplan for området og By- og Udviklingsforvaltningen går derfor i gang med at udarbejde et nyt forslag til en lokalplan, der kan sendes i høring. Planen er, at forslaget bliver sendt i høring i seks uger fra den 17. juni 2019.

To bygninger kædes sammen
Det nye kontorhus skal ligge ud mod Kolding Åpark tæt placeret på det eksisterende kontorhus. De to bygninger kædes sammen af en lav foyerbygning, der skal rumme en fælles indgang for begge kontorhuse.

Tanken er, at det nye kontorhus sammen med foyerbygningen og den eksisterende bygning skal danne ramme for et attraktivt grønt udeareal op mod Kolding Å i umiddelbar sammenhæng en fælles kantine for medarbejdere og gæster i de to bygninger.

Ud over det nye kontorhus og en foyerbygning ønsker Danica Ejendomme at bygge et parkeringshus på ca. 7000 m2 med otte forskudte dæk. Parkeringshuset får ca. 280 parkeringspladser, hvilket overstiger et forventet behov på 192 pladser for de to kontorhuses medarbejdere. Det overskydende antal p-pladser forventes at blive udlejet til virksomheder og institutioner i området.

-kj

Læs mere om Byggeri

19/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder