Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ny messe skal skabe større sikkerhed og bedre veje

Ny messe skal skabe større sikkerhed og bedre veje

Trafik og miljøhensyn udfordrer behovet for mobilitet og fremkommelighed, og løsningerne hertil sættes fokus Vejsektordagene på Teknologisk Institut

Del artiklen på

Den danske vejinfrastruktur skal være i balance og dermed bidrage til samfundsmæssig vækst. Udfordringerne er mange og tæller bl.a. øget trafik, større behov for mobilitet samt et stadig stigende fokus på miljø, klimatilpasning, bæredygtighed og bedre bymiljøer.

Derfor er 'Sikre Veje' og Teknologisk Institut gået sammen om at sætte større fokus på både udfordringer og løsninger. Resultatet er Vejsektordagene og er en ny specialmesse for aktører i den danske vejsektor - både virksomheder og offentlige instanser. Vejsektordagene er en blanding af udstilling og konference, hvor hovedvægten ligger på, at virksomheder har mulighed for at fremvise de nyeste teknologier, produkter og ikke mindst fremtidige innovative løsninger samt at få god tid til dialog med de besøgene.

- Det er vigtigt at øge fokus på de udfordringer, vi står overfor, når det gælder vores vejinfrastruktur. Vi har alle oplevet lange bilkøer samt huller i vejene, og mange har både hørt og set, at det er blevet farligere at arbejde på og langs vores veje. Der er ikke kun brug for mere fokus på de løsninger, vi har lige nu, men også på fremtidige løsninger, så der skabes større sikkerhed, bedre veje og samfundsmæssig vækst, siger en af drivkræfterne bag det nye event, Bjarne Schmidt, fra Teknologisk Institut.

Hos Sikre Veje, som er en brancheforening for virksomheder, der arbejder på vejen og leverer udstyr til vejene, ser man også frem til Vejsektordagene, som er helt i tråd med Sikre Vejes målsætning.

- Vi ønsker at medvirke til at skabe de bedst mulige rammevilkår for branchen. Vores fokus er bl.a. at øge trafiksikkerhed for medarbejdere og trafikanter. Vi vil øge politikernes forståelse for vejudstyrs og vejservices sikkerhedsskabende effekter, bidrage til formidling og deling af viden samt medvirke til at øge fremkommeligheden og dermed øget produktivitet i Danmark. Alt sammen noget vi mener Vejsektordagene bidrager til, siger Michael Stisen fra Sikre Veje.

Om Vejsektordagene
Vejsektordagene vil blive afholdt hvert andet år, og første gang er d. 22.-23. maj 2019 på Teknologisk Institut i Taastrup. Der er gratis adgang for besøgene, og udstillere kan allerede nu booke en stand.

Målgruppen for udstillere er virksomheder, der arbejder med anlæg og drift af veje herunder materialer og vejbygningsmateriel, samt virksomheder som f.eks. producerer og sælger vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, og vejbelysning.

Vejsektordage henvender sig desuden til kommuner og statslige medarbejdere, som gratis kan besøge både udstilling og konference.

-kj

Læs mere om Byggeri

20/2 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder