Aktuelle nyheder - Byggeri

Ny Metro trækker firmaer til NordvestSenest har fagbevægelsens pengetank AKF købt en ombygget fabrik på 4.000 kvadratmeter tæt på den kommende metro.

Ny Metro trækker firmaer til Nordvest

Nordvest-kvarteret i København er kommet i fokus hos mange virksomheder - både dem, der lejer kontorplads, og dem, der investorer i ejendomme, siger mæglerfirmaet Lintrup & Norgart A/S

Del artiklen på

Det københavnske Nordvest-kvarter - og særligt området tæt på Nørrebro og den kommende metrostation - bliver mere og mere populært blandt virksomheder og iværksættere.

Det gælder både dem, der selv har brug for kontorer, og dem, der udvikler og investerer i ejendomme. Især de mange tidligere fabriksbygninger er eftertragtede, siger erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart:

- Nordvest ligger tæt på centrum, det er hurtigt at komme til motorvejene nordpå, og der er mere plads end i indre by og brokvartererne. Samtidig er der mange spændende industrielle ejendomme, som fx Bygmestervej og det gamle mejeri Enigheden på Lygten. Nordvest er en bydel i fremgang med mange nye cafeer, spisesteder, kollegier og virksomheder, og det er et område, hvor vi oplever stor vækst i opgaverne, siger partner og administrerende direktør Stig Lintrup.

Stribevis af lejeaftaler
Det seneste par år har Lintrup & Norgart formidlet salget af en række ejendomme i området - og stribevis af lejeaftaler, blandt andet til iværksættere og kreative virksomheder.

For nylig overtog AKF Koncernen - fagbevægelsens ejendomsselskab og projektudvikler - Bygmestervej 5, en totalrenoveret fabriksbygning med en stribe kontorlejere.

- Ejendommen er tæt på fuldt udlejet med en god lejersammensætning og dermed begrænset risiko. Og som udlejer er det interessant at have en lidt anderledes ejendom - det er ofte lettere at finde lejere til ejendomme med lidt historisk Schwung over sig, siger projektudviklingschef Bo Weibull.

AKF Koncernen har de senere år investeret i en række ejendomme i Nordvest, og virksomheden er selv rykket ind i nabolaget, nemlig i Bispevej 2.

-jhn

Læs mere om Byggeri

2/7 2019
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.