Aktuelle nyheder - Byggeri

Nye bæredygtige boliger med væksthus på FynCentralt i bebyggelsen placeres et overdækket fællesområde med bl.a. køkken og væksthus. Guldmedalje i bæredygtighed Civicas boliger certificeres til DGNB Guld.

Nye bæredygtige boliger med væksthus på Fyn

STB Byg er valgt som totalentreprenør til 43 DGNB Guld boliger for Civica i Bellinge

Del artiklen på

Samfund - Bæredygtighed

På Bellinge Fælled i udkanten af Odense bliver et nyt boligområde til. Civica bygger boligafdelingen Dalstrøget, som vil bestå af 43 gode, bæredygtige almene boliger.

Visionen for hele området, Bellinge Fælled, er at skabe et moderne børnevenligt boligområde beliggende i et naturskønt område med skoler og fritidstilbud, indkøbsmuligheder og offentlig transport med buslinje direkte til Odense centrum.

Og igår skrev Civica kontrakt med STB Byg A/S, der sammen med Oluf Jørgensen, rådgivende ingeniører og Kullegaard Arkitekter, skal realisere nybyggeriet.

- Det er dejligt, at i dag kunne sætte underskrifter på et spændende byggeprojekt i et helt nyt boligområde i Odense. Et boligområde med blandede boligformer, hvor forskellige mennesker vil flytte ind, skabe deres hjem og sætte deres tydelige præg på hele området, siger Flemming Jensen, formand for Civica.

Jens Pilholm direktør i Civica og Jens Winther (tv) adm. direktør i STB Byg ved kontraktunderskrivelsen.

Byggeriet skal fremme godt naboskab
Boligernes indretning, materialer og udearealer skal give beboerne mulighederne for godt naboskab og for et skønt boligliv.

Centralt i bebyggelsen placeres et overdækket fællesområde med bl.a. køkken og væksthus. Guldmedalje i bæredygtighed Civicas boliger certificeres til DGNB Guld.

Det bygges med vægt på kvalitet og æstetisk og indbyder beboerne og deres gæster til fælles oplevelser. Byggeriet skal holde i rigtig mange år. Det er tænkt sammen med terrænet og understøtter naturen og biodiversiteten i området.

- Vi glæder os meget over at have fået tildelt opgaven efter at have vundet konkurrencen. Civica er en spændende samarbejdspartner, Fyn er en del af vores ’hjemmebane’, og DGNB-projekter er fremtiden. Vi øver os på at blive den fortrukne partner inden for bæredygtigt boligbyggeri. Derfor passer opgaven rigtig fint til os, fortæller Jens Winther, adm. direktør for STB Byg A/S.

- Sammen med vores team, Kullegaard Arkitekter og ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen, vil vi gøre vores bedste for at sikre, at Civica får en god oplevelse med samarbejdet. Projekteringsarbejdet begynder med det samme, og forventer at komme i jorden i slutningen af 2020.

Civica regner med, at nye beboere kan flytte ind fra marts 2022. Interesserede ansøgere kan følge med på civica.dk og på Civicas sociale medier.

-jhn

Læs mere om Byggeri

19/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.