Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

OBH-Gruppen vækster trods udfordringer

OBH-Gruppen vækster trods udfordringer

Hos rådgivende ingeniørvirksomhed, OBH-Gruppen, blev 2018 et år med højt investeringsniveau, hvor der er udvidet med flere nye kompetenceområder

Del artiklen på

Det er almindeligt at have en rådgiver med, når man bygger nyt eller ved større renoveringsopgaver, men faktisk koster selve driften af en ejendom over 30 år langt mere end selve opførelsen. Derudover bliver bygninger stadig mere komplekse, og der er i dag langt større dokumentationskrav fra bl.a. myndighederne, ligesom miljø og sundhed fylder langt mere i vores dagligdag end tidligere. Derfor har OBH-Gruppen i 2018 udvidet sine kompetencer inden for strategisk byggeherrerådgivning og ejendomsdrift, investeret i nyt laboratorie til kemianalyser af farlige stoffer i byggeriet og ansat flere specialister inden for planlægning af bygningsdrift og renovering.

I 2018 har OBH-Gruppen også investeret i udvikling af akkreditering for brandinspektion, og det forventes, at de første brandinspektioner udføres inden sommeren 2019.

Fordi OBH-Gruppen i god tid har investeret i udviklingen af nye forretningsområder, er det til trods for udfordringer i boligrapportmarkedet lykkes at øge toplinjen i 2018 til 167,6 mio. kr. Bundlinjen kan ikke hamle op med det historisk gode resultat fra 2017, men er i 2018 21,3 mio. kr. før skat.

- Vi ville selvfølgelig gerne vækste og samtidig øge indtjeningen, men vi har valgt at tænke langsigtet både ift. at investere i udvikling, men også når vi rådgiver vores kunder. Vi er en privatejet virksomhed med snart 55 år på bagen, vi går ikke på kompromis med vores kvalitet, og vi er ansvarsbevidste i alt, hvad vi gør. OBH-Gruppen er under 3. generation, og vi ved, at mange af vores kunder også har bygninger, der videreføres til flere slægtsled, siger direktør i OBH-Gruppen, Lars Danielsen og fortæller, at OBH-Gruppen i år satser endnu mere på digitalisering med anvendelsen af kunstig intelligens og robotteknologi.

-kj

Læs mere om Byggeri

20/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder