Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Odder udvider nyt boligområdeDe to storparceller i Bendixminde tegnet med gult.

Odder udvider nyt boligområde

Nu tager Odder Kommune hul på næste etape af udstykningerne med to storparceller, der sendes i udbud, i det nye boligområde i Odder Vest

Del artiklen på

Mellem ådal og bæk, skove og marker ligger Bendixminde, som er et nyt byudviklingsområde i den nordvestlige del af Odder, hvor boligerne er placeret tæt på naturen, og hvor bæredygtighed og klimahensyn er indarbejdet i områdets udformning.

Og der er gang i byggeriet i det nye boligområde i Bendixminde, og nu tager Odder Kommune hul på næste etape af udstykningerne med to storparceller, der sendes i udbud.

På storparcellerne kan der bygges tæt-lav-bebyggelse og etageboligbebyggelse. Det samlede grundareal er på 24.432 m2 med en maksimal bebyggelsesprocent på 40. Der kan derfor bygges på 9777 m2 på de to storparceller.

- Der satses på kvalitet i selve bebyggelsen på de to storparceller ligesom i det samlede Bendixminde-område, hvor det er planen, at det skal være et blandet boligområde af høj kvalitet. Derfor åbner vi nu op for, at der kan bygges andre typer af boliger end parcelhuse, siger borgmester i Odder Kommune, Uffe Jensen (V).

I Bendixminde blev der sidste år sat 34 parcelhusgrunde til salg og godt halvdelen er nu solgt. I efteråret 2019 udbydes yderligere 27 parcelhusgrunde.

-kj

Læs mere om Byggeri

19/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder