Aktuelle nyheder - Byggeri

Parcelhusejere har tjent 70.000 kroner i første halvår

Priserne på parcelhuse er steget gennemsnitligt tre procent i første årets første halvdel med den største stigning i Region Midtjylland

Del artiklen på

Samfund - boligmarked

2019 ser ifølge Nybolig ud til at blive endnu et år i friværdiernes tegn. Et gennemsnitligt parcelhus på 140 kvadratmeter er allerede steget 80.000 kroner i værdi fra januar til juli, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris for parcelhuse og rækkehuse er steget fra 13.878 kroner til 14.319 kroner.

-Stemningen på boligmarkedet er god i øjeblikket, og vi ser ikke umiddelbart noget, der skulle lave om på den positive udvikling. De fleste parcelhusejere har kunnet se, at deres værdi er blevet større i året første halvår, og markedet er præget af stor optimisme, siger kommunikationschef i Nybolig, Thomas Hovgaard.

Ingen grund til bekymring
Selvom der er tale om pæne stigninger, mener han ikke, at der er grund til bekymring for tempoet på boligmarkedet:

- Udviklingen drives af en sund indstilling - ikke af spekulation. Langt de fleste leder efter en ny bolig med lang tidshorisont, og mulighederne for finansiering er attraktive, så det spiller ikke en stor rolle for køberne, at priserne stiger og formentlig vil fortsætte med det, siger Thomas Hovgaard.

DanB


Læs mere om Byggeri

19/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.