Aktuelle nyheder - Byggeri

Rekordordre i hus hos LM BygByggeriet, der i alt omfatter 42.000 m2 fordelt på fire boligblokke og et 14 etagers højhus samt parkeringsanlæg i kælder og på terræn, opføres i fem etaper med forventet afslutning i 2018.

Rekordordre i hus hos LM Byg

LM Byg A/S har netop har vundet råhusentreprisen på byggeriet af 430 nye boliger, der opføres af Skanska A/S for Fastighets AB Balder ved Amager strand

Del artiklen på

Adm direktør og ejer Carsten Mindegaard fra den sjællandske entreprenørvirksomhed LM Byg A/S har netop sat sin underskrift på en aftale med Skanska A/S om udførelse af råhusentreprisen på byggeriet af 430 nye boliger ved Amager Strandpark

Der er tale om en af de hidtil største opgaver i firmaets snart 30-årige historie som hovedentreprenør med speciale i anlægs-, beton og råhusbyggeri.

Det nye byggeri Øresund Strandpark ved Amager Strandpark opføres i fem etaper med forventet afslutning i 2018 og omfatter 42.000 m2 fordelt på fire boligblokke og et fjorten etagers højhus samt parkeringsanlæg til 210 biler.

Opgaver til en milliard
Carsten Mindegaard lægger ikke skjul på stolthed over at Skanska A/S og Sjælsø Gruppen A/S, der skal stå for byggestyring på projektet, har valgt LM Byg A/S som råhusentreprenør på det nye store boligbyggeri.

- Flere gange om ugen ringer bygherrer uopfordret og indbyder os på baggrund af anbefaling fra andre til at være med i realisering af deres byggerier, tidligere bygherrer vender tilbage efter mere, og vi står stærkere end nogensinde i udbudskonkurrencer om de større byggeopgaver, siger direktøren.

Carsten Mindegaard tilføjer, at LM Byg A/S i årets første seks måneder – foruden opgaver på ordreblokken til en værdi et godt stykke over en kvart milliard kroner - er prækvalificeret til byggerier for mere end én milliard kroner.

- På den baggrund er der ikke tvivl om, at vi kommer til at ramme året ind med ny rekord i både omsætning, indtjening og antal ansatte, fastslår Carsten Mindegaard.


Adm.direktør Carsten Mindegaard ejer og står i spidsen for LM Byg A/S, der er en specialiseret råhusentreprenører med dybtgående betonkompetencer og stor egenproduktion.

Stærkt grundlag for rekruttering
LM Byg A/S har gennem de seneste år har arbejdet målrettet på at rekruttere markedets dygtigste, specialiserede medarbejdere. Det foregår ud fra devisen om, at medarbejderne er virksomhedens DNA.

- Vi tilskriver medarbejderne æren for virksomhedens stærke position på markedet, og vi er stolte over, at det gennem en målrettet rekrutteringsindsats er lykkedes at tiltrække og ansætte markedets bedste medarbejdere til markedets stærkeste ’beton-landshold”.

- Og, slutter Carsten Mindegaard, mens vi for et par år siden selv skulle finde de bedste til at være med på vores hold, får vi nu hver eneste dag flere uopfordrede henvendelser om ansættelse fra erfarne byggefolk med dybgående specialkompetencer indenfor hovedentrepriser, beton- og råhusbyggeri.

-cmn

Læs mere om Byggeri

29/9 2015
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.