Aktuelle nyheder - Byggeri

Ringsted bliver nyt knudepunkt for BanedanmarkBanedanmarks nye kontorbyggeri opføres, så det let kan ændres ved f.eks. organisationsændringer og nye aktiviteter. Visualisering: KPC København

Ringsted bliver nyt knudepunkt for Banedanmark

Første spadestik er taget til et nyt kontorbyggeri til Banedanmark i Ringsted. KPC København opfører bygningen som et OPP-projekt

Del artiklen på

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen tog torsdag d. 7. marts sammen med bl.a. Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten og direktør Per Jacobsen i Banedanmark det første spadestik til et ca. 8200 m 2 nyt kontorbyggeri til Banedanmark på Godsbanevej i Ringsted. Bygningen skal være færdig i marts 2020.

Bygningen skal huse ca. 360 arbejdspladser og bliver et nyt knudepunkt for Banedanmark, der samler en række aktiviteter i Ringsted.

Direktør i Banedanmark, Per Jacobsen siger:

- Ringsted har altid været et knudepunkt for den danske jernbane. Med byggeriet her udbygger vi dette knudepunkt, da vi får vores tredje store adresse i Danmark, som også tæller København og Fredericia. Vi glæder os til at flytte ind og til at blive en større del af byen.

Bygningen kan let ændres efter behov
Bygningen indrettes, så kontorlokalerne understøtter Banedanmarks behov og let kan ændres uden ombygning i forbindelse med f.eks. organisationsændringer og nye aktiviteter. Udover kontorlokaler og mødefaciliteter mv. etableres også et uddannelsescenter.

Den nye kontorbygning opføres i et offentligt-privat partnerskab (OPP) mellem Bygningsstyrelsen og KPC København sammen med Henning Larsens Architects, Midtconsult og Newsec-Datea.

OPP-leverandøren skal også stå for driften af bygningen i en 20-årig periode, når bygningen er færdig og tages i brug.

-los


Læs mere om Byggeri

8/2 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.