Aktuelle nyheder - Byggeri

Sjællandsk entreprenør vil med i kamp om store udbudNetop nu deltager LM Byg A/S bl.a. i udvidelsen af Københavns Universitet i Njalsgade, hvor virksomheden opfører 48.000 m2 råhus.

Sjællandsk entreprenør vil med i kamp om store udbud

Med en betydelig og bredt funderet egenproduktion supplerer LM Byg A/S aktiviteterne med etablering af ny afdeling for byggeri af hovedentrepriser

Del artiklen på

Entreprenørfirmaet LM Byg A/S er aktuelt i gang i udvidelsen af Københavns Universitet i Njalsgade, hvor virksomheden opfører 48.000 m2 råhus – en råhusentreprise, der omfatter jord, kloak, grundvandssænkning, jordankre, in-situ beton, montage af betonelementer og trapper, samt stålarbejder og tagarbejder.

Det er en opgavetype, som den ekspanderende sjællandske entreprenørvirksomhed nu i stigende omfang vil rette fokus mod.

- Vi står stærkt på markedet som både råhusbygger og anlægsentreprenør, og vi er nu klar til at gå stærkt ind på banen som hovedentreprenør på byggeopgaver med budgetter op til en kvart milliard kroner, forklarer LM Byg’s adm direktør og ejer Carsten Mindegaard.

Specialiseret afdeling
LM Byg er nu klar til at føje nye alen til aktiviteterne i den 28-årige virksomhed med speciale i råhusbyggeri og anlægsentrepriser baseret på en stor egenproduktion.

Det sker med etablering af en afdeling med fokus på hovedentrepriser, hvor man med et team af specialister i styring af større byggerier er klar til at udnytte virksomhedens produktionserfaring til at imødekomme en markant øget efterspørgsel efter hovedentreprenører med stor egenproduktion.

Carsten Mindegaard oplyser, at LM Byg A/S tidligere i mindre omfang og på opfordring har påtaget sig opgaver i hovedentreprise, men understreger, at virksomhedens nye afdeling er gearet til at udnytte 28 års erfaring med byggeri i egenproduktion til at gå stærkt ind i kampen om at koordinere, styre og gennemføre større byggeopgaver som hovedentreprenør.

- Vi har det rigtige team af højt kvalificerede danske medarbejdere, vi har dybgående og mangeårig erfaring med egenproduktion, og vi har udviklet optimale redskaber til effektiv koordinering og risikostyring af kvalitet, økonomi og tid i hovedentrepriseopgaver, fastslår ejeren af LM Byg A/S.

Klassisk udfordring
Hovedentrepriser baseret på stor egenproduktion og færre aktører rummer ifølge Carsten Mindegaard betydelige fordele.

- Det er en klassisk udfordring for hovedentreprenøren at koordinere samarbejdet mellem en bred kreds af underentreprenører, der har hver deres spidskompetencer. Jo flere aktører, der deltager i en hovedentreprise, desto mere kompliceret bliver det at koordinere og planlægge arbejdet både før og under byggeriet, omkostningerne stiger, tidsplanerne skrider, antallet af fejl og mangler vokser og sikkerheden på byggepladsen forringes.

- Derfor oplever vi, at bygherrerne prioriterer hovedentreprenører, der med afsæt i en stor egenproduktion har kapacitet og styrke til at påtage sig en større rolle i det samlede byggeri, konstaterer Carsten Mindegaard og tilføjer, at LM Byg A/S på den seneste hovedentreprise har topkarakteren A på tidsfrister, mangler, arbejdsulykker og kundetilfredshed.

-cmn

Læs mere om Byggeri

7/4 2015
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.