Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Snedkermester er ny mand i Dansk Byggeris bestyrelseMads Raaschou kender udfordringerne ved at have en helt lille virksomhed, der er vokset sig større. Bestyrelsen skal også huske på SMV’erne, understreger han.

Snedkermester er ny mand i Dansk Byggeris bestyrelse

På dagens repræsentantskabsmødet i Dansk Byggeri blev adm. direktør Claus Bering fra CRH Concrete genvalgt som formand for bestyrelsen for en to årig periode. Snedkermester Mads Raaschou trådte ind i bestyrelsen

Del artiklen på

Ny i bestyrelsen er snedkermester Mads Raaschou fra Raaschou Inventarsnedkeri i Rødovre. Han varetager i forvejen posten som formand for Dansk Byggeri Hovedstaden, hvor han er i tæt kontakt med både lokale virksomheder, kommuner og skoler.

- Vi skal have endnu flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, ellers kommer vi rent ud sagt til at være på spanden lige om lidt. Det er en af de største opgaver, som byggebranchen står overfor i øjeblikket. Dansk Byggeri arbejder allerede sammen med både skoler og kommuner om netop at få flere unge til at se muligheder i en erhvervsuddannelse. Fx har vi jo her i hovedstadsområdet Byggeboxen, som er en skurvogn, der står på byggepladser i København, og hvor folkeskoler kan komme ud og deltage i forskellige undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i bygge- og anlægsbranchen. Den slags skal vi have endnu mere af, og det er noget af det, jeg håber, at jeg som bestyrelsesmedlem kan være med til at sætte i gang, siger Mads Raaschou, der er valgt for to år.

Dansk Byggeris bestyrelse ser nu således ud:
*Formand adm. direktør Claus Bering, CRH Concrete.
Næstformand murermester Christian Dahl Pedersen, Murermester J. Ole Pedersen.
Adm. direktør Erik Nimb, Botica Entreprise.
Senior rådgiver Jette Rohde, Sten & Grus Prøvestenen.
Viceadministrerende direktør Lars M. Carlsen, Per Aarsleff.
*Tømrermester Michael Ancher, E. Anker & Søn.
*Indehaver Michael R. Lund, Michael Lund.
*Ejer og daglig leder Morten Knudsen, MP Construction.
Koncernchef Morten Lindholt Laursen, CG Group.
*Senior Vice President Palle Bjerre Rasmussen, NCC Danmark.
*Direktør Søren Rasmussen, Bo Michelsen.
Snedkermester Mads Raaschou, Raaschou Inventarsnedkeri.

De medlemmer der er markeret med * opnåede genvalg ved dagens repræsentantskabsmøde.

-los


Læs mere om Byggeri

15/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder