LCA
LCA
scroll
Spæncom får erfaren leder som ny direktør- Mit mål er at fortsætte med at styrke Spæncoms position og øge hastigheden i lanceringen af produkter med lavere CO2 -udledning, siger den nye administrerende direktør i Spæncom, Jesper Knudsen.

Spæncom får erfaren leder som ny direktør

Producent af præfabrikerede betonløsninger, Consolis, har udnævnt Jesper Knudsen som administrerende direktør for sit danske datterselskab, Spæncom

En erfaren direktør sætter sig snart for bordenden hos betonelementproducenten Spæncom, når Jesper Knudsen 12. juni 2023 starter i virksomheden.

Jesper Knudsen har de seneste syv år arbejdet som administrerende direktør i den landsdækkende elinstallatør-virksomhed, Elcon, og før det var han i en årrække direktør hos Unicon, den danske producent og leverandør af færdigbeton. Det er således en erfaren virksomhedsleder i den danske byggesektor med en stærk baggrund inden for installations- og byggematerialebrancherne, som skal lede Consolis' danske datterselskab.

I en kommentar til udnævnelsen siger administrerende direktør Mikael Stöhr, Consolis:

- Jeg er meget glad for, at Jesper Knudsen kommer til Consolis. Han vil være en nøglespiller i at drive den bæredygtige transformation af branchen i Danmark og udvikle flere produkter, der skal certificeres til vores Consolis Green Spine Line-koncept.

Consolis-gruppen har ambitioner om at blive CO2-neutrale i 2050, og en af vejene dertil er Consolis Green Spine Line-konceptet, der er certificerede og bæredygtige, præfabrikerede produkter. Et år efter introduktionen af Green Spine Line udgjorde produkter under dette koncept 10 % af Consolis' samlede produktion.

-dc

23/3 2023