Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stark køber stort ind: Får 5000 nye medarbejdereAdm. direktør i Stark Group, Søren P. Olesen, forventer, at opkøbet gennem diverse synergier vil styrke både Stark Group og SGBDD.

Stark køber stort ind: Får 5000 nye medarbejdere

Stark Group retter øjnene mod det tyske marked for byggematerialer og erhverver Saint Gobain Building Distribution Deutschland (SGBDD), der har mere end 220 udsalgssteder

Del artiklen på

SGBDD råder i dag over 220 forretninger, hvorfra ca. 5000 medarbejdere servicerer primært professionelle kunder, der beskæftiger sig med nybyggeri og renovering. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 15 mia. kr. Prisen for hele foretagendet løber op i 2,5 mia. kr.

- Med denne markante transformation af Stark Group træder vi ind på det største marked for byggematerialer i Europa og fordoble vores størrelse i en volumendrevet virksomhed, der skaber betydelig værdi for vores kunder og ejere, siger adm. direktør i Stark Group, Søren P. Olesen, bl.a. i forbindelse med købet.

En klar strategi
SGBDD er godt på vej til at tilegne sig yderligere markedsandele på det tyske byggemarked. Det er en stærk virksomhed, der har oplevet regelmæssig efterspørgsel på sine varer selv i mindre gode tider.

- Vi har en klar strategi, der primært fokuserer på at servicere professionelle kunder inden for bygge- og renoveringsbranchen. Vores kerneudbud er at levere byggematerialer til den bedste pris, når og hvor det er nødvendigt, samtidig med at der tilføjes værdi til vores kunders virksomheder gennem yderligere tjenester og rådgivning. I den sammenhæng er stordriftsfordele og lokal tilstedeværelse vigtige konkurrenceparametre, siger Søren P. Olesen.

Stark Group råder allerede over 186 filialer i Norden gennem sine datterselskaber Stark Danmark i Danmark og Grønland, Beijer Byggmaterial i Sverige, Stark Suomi i Finland og Neumann Bygg i Norge.

Købet skal godkendes af relevante myndigheder. Det forventes at ske i sidste halvdel af 2019.

-los


Læs mere om Byggeri

20/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder