Aktuelle nyheder - Byggeri

Stilfærdige, men slet ikke uinteressante huseFoto: N+P Arkitektur.

Stilfærdige, men slet ikke uinteressante huse

Ambitionsniveauet er højt i Sofies Have i Aalborg, og viljen, fornemmer man, har hele tiden været et kvalitetsbevidst boligprojekt med arkitekttegnede ejerboliger af ordentlige materialer og gode planløsninger

Del artiklen på

Af Marie Larsen

Husene ligger i det nye boligområde i Sofiendal sydvest for Aalborg centrum og er tegnet af N+P Arkitektur. Arkitekturen er enkel, stram og helt rolig: Rette vinkler, lige linjer, himmelgrå mursten og betonfliser er i eksteriøret mildt krydret med underspillede farveindslag af armeret græs i indkørslen og, endnu, strågule træpartier. Træet bliver også gråligt med tiden. Det hele harmonerer. Især de steder hvor boligerne stadig står tomme, og den arkitektoniske ro hersker helt - indtil nogen smider en blå og rød plasticlegescooter foran hoveddøren. Over halvdelen af husene er solgte eller reserverede.
 
Facadernes varierede og gedigne udtryk med de differentierende gråhvide og grå mursten blødes op af de fine trædetaljer, som går igen fra carport til vinduespartier og helt om i baghaven. Men sammensætningen af materialer skal ikke kun være en fryd for øjet. Materialevalgene skal også tjene et vedligeholdelsesmæssigt formål. Derfor er der udelukkende anvendt gennemtestede kvalitetsmaterialer, der tåler vejr og vind, og som holder sig pænt i årevis.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 2.

Læs mere om Byggeri

18/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.