Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Stort boligprojekt i ny Aarhus-bydel

Stort boligprojekt i ny Aarhus-bydel

Udlejningen af de første butikslejemål og lejeboliger i Trianglen-byggeriet, der ligger i det nye brokvarter Aarhus K, er sat i gang

Del artiklen på

Det nye Trianglen-byggeri, der fra maj slår dørene op for en lang række nye lejere, rummer seks detaillejemål og 367 lejeboliger, og udlejningen af første etape er nu blevet skudt i gang.

Den trekantede karre-bebyggelse ligger på Søren Frichs Vej samt Dirch Passers Gade og Otto Brandenburgs Gade tæt på kulturproduktionscentret Godsbanen i det nye Godsbaneområde også kaldet Aarhus K, som ligger i gå- og cykelafstand fra Aarhus midtby. Trianglen er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects og opført af Casa. Investoren bag 196 af lejeboligerne er Bayerische Versorgungskammer (BVK), som er en af Tysklands største offentlige pensionskasse, mens investeringen forvaltes af CapMan Real Estate, og ejendomsadministrationen varetages af Cura Management.

Allan Brandt er projektchef hos Casa, der også ejer erhvervslejemålene i bygningen. Han fremhæver byggeriets centrale placering som en stor kvalitet, da det ligger inden for Ringgaden, der ligger rundt om Aarhus midtby og kun fem minutters gang fra Åen, som løber centralt i byen.

- Det er en meget attraktiv beliggenhed, der taler lige ind i trenden for at have alle byens tilbud inden for rækkevidde, siger Allan Brandt.

Men det er ikke kun den centrale beliggenhed tæt på byens mange tilbud, der er unikt for Trianglen-byggeriet. Det placerer sig også i et område, der emmer af historie og kreativitet, hvor DSB indtil år 2000 havde godsbaneområde, og kulturproduktionscentret Godsbanen siden 2012 har været omdrejningspunkt for kunstarter som scene-, billedkunst og litteratur.

Unikt knudepunkt
Trianglen indeholder detaillejemål i stuen, som skal skabe liv i gadeplanet. Frank Heskjær, der er retailchef for EDC Erhverv Poul Erik Bech, står for udlejningen af tre butikslejemål. Han fortæller, hvordan Trianglens centrale beliggenhed samt de kreative impulser fra Godsbanen kan være attraktivt for flere detailkæder:

- Søren Frichs Vej er blevet en hovedfærdselsåre, da den løber fra Thorvaldsensgade til Ringgaden, hvilket gør Trianglen til et unikt knudepunkt. Samtidig kan butikslejemålene også være oplagte for bl.a. interiør- og livsstilsbutikker, der kan spille godt sammen med områdets kreative ånd og passe godt ind i lokalerne med deres rå look, højt til loftet og store glasfacader.

Frank Heskjær fremhæver også, at der med de nuværende beboere i bl.a. Åhusene, som også ligger i Aarhus K-kvarteret, allerede er et stort kundegrundlag for at etablere forskellige typer af detailbutikker.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/2 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder