Aktuelle nyheder - Byggeri

Stuk og høje paneler hitter

Stuk og høje paneler hitter

Noget der tidligere blev anset som gammeldags, oplever i dag en renæssance. Efter flere år uden salg har de klassiske høje vægpaneler i de seneste tre år haft en næsten lodret salgskurve.

Del artiklen på

Sponseret indhold:

En klassisk indretningsdetalje er genopstået som modefænomen i boligindretningen. Efter mere 100 års dvaletilstand er de høje vægpaneler nu i høj efterspørgsel. 

Københavns Listefabrik i Søborg bekræfter den nye popularitet og fortæller, at for blot få år siden var salget mikroskopisk, da mange anså de høje vægpaneler som overflødig pynt og dekoration. Nu er situationen dog en helt anden, og panelernes image- og stemningsskabende virkninger spiller i dag en afgørende rolle, når danskerne skal renovere boligen eller bygge nyt. 

Udviklingen kan være et udtryk for, at mange danskere søger væk fra den lidt kolde high-tech stil med de store rene flader, vurderer Københavns Listefabrik. Folk har nu fået øjnene op for, at de høje paneler tilfører væggene en personlig stil og giver hele rummet en hyggelig atmosfære og en følelse af luksus. De høje paneler får ofte følgeskab af stuk, fyldningsdøre og andre elegante designelementer, og det er først og fremmest inden for renoveringen af herskabslejligheder og de ældre patriciervillaer, at der er stor efterspørgsel. 

Københavns Listefabrik har Danmarks suverænt største udvalg af alle forskellige former for lister til byggeriet. Virksomheden er endda optaget i Guinness Rekordbog i kategorien ”Verdens største udvalg af trælister”, og de oplever, at salget af de høje paneler gennem de seneste tre år har udviklet sig fra stort set ikkeeksisterende til at udgøre en af de vigtigste varegrupper. 

Københavns Listefabrik tilbyder høje vægpaneler af træ efter mål i de klassiske stilarter og med ægte fyldninger. Panelerne kan leveres både hvidgrundede og ubehandlede. De fleste kunder ønsker, at panelerne bliver leveret færdiggrundede, så de er klar til en sidste gang maling på stedet og kan få det helt rigtige historiske look med diskrete spor af penselsstrøg. Hos Københavns Listefabrik ligger priserne for ubehandlede vægpaneler i 90 centimeters højde fra 1.300 kroner inklusiv moms per meter.

Læs mere om Byggeri

27/3 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.