Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Syriske Riad i Bygma fik ministerbesøgRiad Al Hamdan imponerede bl.a. ministeren med sine gode danskkundskaber, da hun var på besøg i Bygma i Esbjerg.

Syriske Riad i Bygma fik ministerbesøg

Riad Al Hamdan arbejder i Bygma, der engagerer sig lokalt i individuelle integrationsprojekter og ansætter flygtninge, hvor det giver mening for begge parter

Del artiklen på

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg har besøgt Bygma, hvor hun diskuterede integration af flygtninge i danske virksomheder med koncernchef Peter H. Christiansen og adm. direktør Klaus Hadsbjerg.

Ministeren mødte i samme anledning Riad Al Hamdan, der er flygtet fra Syrien og nu arbejder i Bygma Esbjerg. Riad er et af de gode eksempler på flygtninge, der kommer ud på arbejdsmarkedet, forsørger sig selv og bliver en del af fællesskabet.

Han er netop blevet fastansat i håndværkerafdelingen efter en praktikansættelse på ca. 1½ år. Her har han ansvar for en lang række opgaver fra varemodtagelse, over IT til kundekontakt.

Han imponerede ministeren med sine gode danskkundskaber, og fortalte at han udover det obligatoriske danskkursus har taget ekstra undervisning, da han synes man lærer mere ved ene-undervisning. Og det hjælper også godt at tale med kolleger og kunder i butikken.

Direktør i Bygma Michael Bertelsen kan fortælle, at Riad Al Hamdan er en særdeles dedikeret medarbejder, der kommer til tiden og desuden får ekstra danskundervisning for at lære sproget bedre.

Fritid – hvad er det?
Riad Al Hamdans øverste chef direktør Michael Bertelsen kan fortælle, at Riad, der var keramiker i Syrien, er en særdeles dedikeret medarbejder. Han går til alle opgaver med stort engagement, og kom en dag kørende på et punkteret hjul, for ikke at komme fem minutter for sent.

På Udlændinge- og Integrationsministerens spørgsmål om hvad han laver i sin fritid, svarer Riad uden at tøve ’fritid - hvad er det?’ - og afslører dermed at han også har tilegnet sig den skæve, danske humor.

Inger Støjberg fik en rundvisning i Bygma Esbjerg og en god snak med Riad Al Hamdan om fordele og ulemper ved at være flygtning i Danmark. Hun håber at Riads historie kan inspirere andre af ikke vestlig baggrund til at komme i arbejde.

-los
Læs mere om Byggeri

16/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder