Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Team klar til opførelse af ny politistationVisualisering: KPC Herning, Årstiderne Arkitekter og Rambøll Danmark.

Team klar til opførelse af ny politistation

Bygningsstyrelsen har tildelt byggeriet af ny politistation i Herning til KPC Herning, Årstiderne Arkitekter og Rambøll Danmark

Del artiklen på

På baggrund af evalueringen af de indkomne tilbud har Bygningsstyrelsen valgt at tildele totalentreprisekontrakten om etablering af en ny politistation i Herning til entreprenørfirmaet KPC Herning med Årstiderne Arkitekter og Rambøll Danmark som underrådgivere.

Hovedformålet med projektet er at tilvejebringe attraktive, effektive og totaløkonomisk optimale lokaler, der kan anvendes fleksibelt.

Byggeriet bliver ca. 1900 m2 og består af en treetagers bygning med 67 arbejdspladser. Bygningen tilpasses det eksisterende byrum, hvor hovedindgangen åbner sig mod Haraldsgade og orienterer sig mod retsbygningen ved siden af.

Midt- og Vestjyllands Politi forventes at kunne ibrugtage bygningen i december 2019.

-kj

Læs mere om Byggeri

15/5 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder