bygma
bygma
scroll
Tidligere DSV-direktør skal sætte kursen for StarkFormelt bliver Jens Bjørn Andersen valgt som formand for Stark Group på virksomhedens generalforsamling den 23. april 2024.

Tidligere DSV-direktør skal sætte kursen for Stark

Efter tre års ejerskab under CVC Capital Partners indleder virksomheden arbejdet med at etablere en ekstern bestyrelse. Den opgave bliver nu lagt i hænderne på Jens Bjørn Andersen

Jens Bjørn Andersen er tidligere administrerende direktør for DSV, der er en globalt ledende leverandør af transport- og logistikydelser.

Under hans ledelse har DSV tæt på femdoblet sin omsætning til mere end 150 mia. kr. i 2023. Han fratrådte i januar i år posten som administrerende direktør for DSV.

- At blive formand for Stark Group er en opgave, jeg kun kan takke ja til. Stark Group er en spændende virksomhed der spiller en central rolle i byggeriet og selskabet er på en bemærkelsesværdig vækstrejse.

- Det aftvinger respekt, når en virksomhed på fem år kan øge sin årlige omsætning fra 17 mia. kr. til mere end 60 mia. kr. igennem organisk vækst og opkøb af virksomheder.

- Virksomhedens filosofi om lokalt ejerskab og fokus på performance management er en verden, jeg selv har dyrket og tror på, siger Jens Bjørn Andersen

I dag er Søren Vestergaard-Poulsen bestyrelsesformand for Stark Group, hvor han som managing partner for CVC Capital Partner repræsenterer ejerne CVC.

Han fortsætter i rollen som næstformand for Stark Groups bestyrelse.

- Jeg er imponeret af, hvad DSV har opnået under Jens Bjørn Andersens lederskab. Dens klare fokus på opkøb og integration af virksomheder er en stor inspiration for udviklingen af Stark Group.

- Med sig har han derudover en viden inden for logistik og kapitalmarkederne, som kan blive nyttig nu og nogle år ude i fremtiden. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jens Bjørn, siger Søren Vestergaard-Poulsen.

-dc

2/4 2024